Slider

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Onze adverteerders

Uitgelicht

Renovatie en nieuwbouw bedrijvencomplex Moba

Bedrijvencomplex Moba, Barneveld

Slopen terwijl anderhalve meter verderop mensen aan het werk zijn; het was voor het team van hoofdaannemer Hardeman Bouwbedrijf een taak die extra veel aandacht vereiste. Projectleider Henri Rebergen: “Doordacht en met beleid ons werk doen is altijd verstandig, maar in deze situatie bij bedrijvencomplex Moba helemaal!”

Artikel →

Spectaculair staalbouwpand voor juwelier Ed Nobel

Goud en Zilver Atelier Ed Nodel, Spijkenisse

Alsof twee stalen woningen in elkaar grijpen, zo ziet de spectaculaire nieuwbouw van Goud- en Zilveratelier Ed Nobel in Spijkenisse eruit. Met 500 m2 vloeroppervlak is het pand het grootste custom-made juwelenatelier van Nederland. Hanse Staalbouw B.V. uit Nieuwerkerk realiseerde dit door HDK Architecten ontworpen project.

Artikel →

Laatste editie

Onze partners

Uitgelicht

‘Door elkaar de ruimte te geven wordt innovatie aangewakkerd’

Appartementen Spaarnelicht, Heemstede

Aan de rand van het Spaarne verrezen de afgelopen tijd twee woontorens met elk 31 appartementen. Nieuwbouwproject Spaarnelicht in Heemstede was voor hoofdaannemer Slokker Bouwgroep vestiging Huizen een bijzondere klus met de nodige uitdagingen. Directeur Bob van den Mosselaar vertelt waarom.

Artikel →

Traditioneel versus modern

Van der Valk, Schiphol

Hotel van der Valk op Schiphol ondergaat een metamorfose. Pleijsier Bouw uit Genemuiden nam de opdracht voor deze vernieuwbouw aan. Het eindresultaat wordt begin 2022 verwacht; een hypermodern en sfeervol hotel met in de nieuwbouw 260 extra kamers en één van de belangrijkste congreslocaties van de regio Amsterdam.

Artikel →
Recente magazines
januari 2021 (Laatste editie)
cover Industriebouw, editie 69, januari 2021
december 2020
cover Industriebouw, editie 68, december 2020
november 2020
cover Industriebouw, editie 67, november 2020
oktober 2020
cover Industriebouw, editie 66, oktober 2020