Slider

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Onze adverteerders

Uitgelicht

De lat op het allerhoogst denkbare niveau

DC Lidl, Almere

Het nieuwste distributiecentrum van Lidl Nederland verrijst in Almere. Het wordt meteen ook hun grootste en meest duurzame in Nederland. Het bouwteam streeft de hoogst haalbare Breeam certificering na: 5 sterren Outstanding.

Artikel →

Nieuwbouw Hoffmann Quality Tools is esthetisch hoogstandje

Bedrijfspand Hoffman, Borne

Hoffmann Quality Tools, onderdeel van de Duitse Hoffmann Group, is leverancier van kwaliteitsgereedschap. Het bestaande kantoor in Hengelo was te klein geworden voor de succesvolle onderneming. In de hypermoderne nieuwbouw op industrieterrein De Veldkamp in Borne is er weer alle ruimte om te groeien.

Artikel →

Laatste editie


Zoek naar specifieke projecten op basis van zoekterm, editie jaar, plaats en aannemer.
Onze partners

Uitgelicht

VDR bouwt BREAAM-NL Excellent bedrijfshal

Haarlemmerliede, Halfweg

In opdracht van Trajanus Vastgoed heeft VDR Bouwgroep uit Deventer een nieuwe bedrijfshal gebouwd op het PolanenPark in Haarlemmerliede. Het betreft hier een bijzonder project. De 2.500 m² grote hal, die wordt verhuurd aan een groothandel in automaterialen, heeft een BREAAM-NL Excellent-certificaat. Dat is het op een na hoogst haalbare duurzaamheidskeurmerk.

Artikel →

Opvallende Westerval in Enschede paradepaardje Bouwbedrijf Homan

Westerval, Enschede

Wie over de N18 komt aanrijden kan het niet missen: Westerval in Enschede. Met vijf verschillende soorten bakstenen die op tien verschillende manieren zijn verwerkt, is de opvallende gevel een visitekaartje voor Bouwbedrijf Homan aan de rand van het Enschedese industrieterrein.

Artikel →
Recente magazines
april 2021 (Laatste editie)
cover Industriebouw, editie 72, april 2021
maart 2021
cover Industriebouw, editie 71, maart 2021
februari 2021
cover Industriebouw, editie 70, februari 2021
januari 2021
cover Industriebouw, editie 69, januari 2021