Adres
Hietweideweg 14
7391 XX, Twello
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0571 – 277 331
E-mail: info@adst.nl
Website: www.adst.nl
Locatie
Beelden

Aan de Stegge Twello

Goed, beter, bouwen

Uw vraag verrassender oplossen dan u verwacht en 200% inspelen op uw wensen. Met oog voor uw belangen en met inzet van al onze kennis en ervaring. Samen realiseren we een zéér functioneel pand, waarbij we u volledig ontzorgen. Uw meerwaarde? We hebben écht verstand van uw business en realiseren een pand dat exact aansluit op uw bedrijfsprocessen. En dat one-stop: bij één partij, die staat voor de beste oplossing en een soepel bouwproces. Dat is pas plezierig bouwen!

Goed

Bouwen is een feest, ook voor u als opdrachtgever! Dat heeft alles te maken met dat we trots zijn op wat we doen: innovatief bouwen voor echte ondernemers. Voor hen realiseren we onderscheidende bedrijfshuisvesting. Functionele panden die ruimte geven aan groei en succes. Nieuwbouw is dé kans voor het optimaliseren van uw proces.

Beter

Meerwaarde creëren, proactief meedenken over uw processen, klanten en markt. Wij groeien van fikse uitdagingen, hoe complexer hoe leuker. U krijgt méér dan u verwacht, omdat we verstand hebben van uw branche. Of het nu gaat om food, chemie of logistiek, met onze ervaring ontwikkelen we een nóg beter pand, afgestemd op uw specifieke bedrijfsproces.

Bouwen

De ultieme balans tussen kwaliteit en kostenefficiënt. Door slim te bouwen met inzet van onze expertise, gedrevenheid, nuchterheid en creativiteit. U komt verder met een bouwer voor wie innovatie, duurzaam en toekomstgericht een tweede natuur is.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Een houten bedrijfsgebouw voor BluePrint Automation

  Woerden

  BluePrint Automation is wereldwijd marktleider op het gebied van machines voor de verpakkingsindustrie. In 2017 betrok het groeiende bedrijf een door HD Architecten ontworpen bedrijfsgebouw in Woerden, dat echter al snel weer te klein bleek te zijn. Naast het huidige gebouw bouwt bouwbedrijf Aan de Stegge Twello nu aan een tweede pand, opnieuw ontworpen door HD Architecten.
  Bekijk artikel
 • Tweede pand voor Porsche in Deventer in twee jaar tijd.

  Deventer

  Op het A1 Bedrijvenpark in Deventer zijn in twee jaar tijd twee panden voor Porsche Centrum Twente gebouwd. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello was in beide gevallen de hoofdaannemer. Samen met uitvoerder Rick Mansveld bespreken we het meest recente project van de twee: de Porsche Service Factory, die dit voorjaar gereed zal komen.
  Bekijk artikel
 • Technische Unie heeft alles onder één dak in Borne

  Borne

  Op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne is afgelopen jaar hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe vestiging van Technische Unie. De toeleverancier voor de installatietechniek in Nederland krijgt in het nieuwe pand alles onder één dak. Dat betreft een winkel, showroom, logistieke ruimte, kantoren en een showroom op het dak waar de nieuwste technische installaties in de openlucht staan opgesteld. Dit eerste kwartaal zal Technische Unie haar nieuwste vestiging in deze opzet in gebruik gaan nemen.
  Bekijk artikel
 • ‘Die rode lijn geeft het gebouw extra cachet’

  Heinenoord

  Een uiterst duurzaam en op de toekomstgericht logistiek gebouw met een subtiele maar opvallende rode lijn in het front. In opdracht van Necron ontwikkelde Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello dit opvallende bedrijfsgebouw op de Sikkel 17 in Heinenoord.
  Bekijk artikel
 • Bedrijfsgebouw Kavo Parts kenmerkt zich door high-end afwerking

  Apeldoorn

  Aan de Stegge Twello bouwde in het verleden al eerder voor Kavo Parts. “Zij benaderden ons vorig jaar weer om samen met hen een nieuw bedrijfsgebouw in Apeldoorn te ontwikkelen”, vertelt Teun Wesselink namens Aan de Stegge Twello.
  Bekijk artikel
 • Logistieke nieuwbouw met extra cachet

  Hoofddorp

  Een fijne binnenkomst voor hun klanten is een eis die SKY Logistics, expert in supplychain oplossingen, stelt aan hun nieuwe bedrijfspand met warehouse en kantoor in Hoofddorp. Extra aandacht is daarom besteed aan de esthetische waarde van het gebouw. De opvallende goudkleurige beplating van het overkragende kantoor en de ruime entree geven het pand extra cachet.
  Bekijk artikel