Adres
Weth. Buitenhuisstraat 5
7951 SJ, Staphorst
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0522 46 20 55
E-mail: info@dons-troost.nl
Website: www.dons-troost.nl
Locatie
Beelden

Aannemersbedrijf Dons en Troost

Dons en Troost

Dons & Troost is een familiebedrijf dat wil bouwen in de woningbouw, utiliteitsbouw en de agrarische sector voor opdrachtgevers die vragen om een slagvaardige, praktische en betrouwbare partner. Door de inzet van betrokken, eigen en vakbekwaam personeel zal voor alle partijen het beste rendement, en de beste kwaliteit worden behaald.

Voor u als opdrachtgever is de projectleider de vaste contactpersoon vanaf het eerste contact tot en met oplevering. Degene waarmee u de afspraken heeft gemaakt, verzorgt de calculatie, werkvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding. Op de bouwplaats zelf zal er een vaste voorman – uitvoerder het werk uitvoeren, deze is van begin tot eind bij het project betrokken. Standaard ontwerpen en werkmethoden liggen bij Dons en Troost niet vast; over alles valt te praten, van de indeling van het gebouw tot aan de kleur van de voegen. Aannemersbedrijf Dons en Troost vindt flexibiliteit hun grootste kwaliteit. De ervaren eigen timmerlieden voeren de bouwwerkzaamheden vanaf fundatie tot aftimmerlat uit. We werken samen met vaste onderaannemers en leveranciers, die we door jarenlange samenwerking goed kennen en vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat uw gebouw conform de gemaakte afspraken wordt opgeleverd; hierop kunt u vertrouwen.

Gerelateerde artikelen

  • Realisatie nieuw thuis voor ouderen in Heino

    Heino

    Woonzorgcentrum (Intramurale zorg) Het Wooldhuis in Heino werd in verschillende fases gerealiseerd en opgeleverd. Hoofdaannemer Dons en Troost uit Staphorst had de regie. Projectleider Willem Slager vertelt over alle ins en outs van het project.
    Bekijk artikel