Adres
Stationspark 1000
3360 AB, Sliedrecht
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0)184 495 495
E-mail: info@abbbouwgroep.nl
Website: www.abbbouwgroep.nl
Locatie
Beelden

ABB Bouwgroep

Daadkrachtig in ontwikkelen en bouwen

Als projectontwikkelaar met 60 jaar succesvolle ervaring, kunnen we wel zeggen dat ontwikkelen en bouwen in ons DNA zit. Als familiebedrijf zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw, altijd met behoud van de korte lijntjes richting onze relaties en kopers. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We ontwikkelen projecten die toegevoegde waarde hebben voor steden en bewoners. Dit doen we in opdracht én op eigen risico.

Al onze projecten pakken we met beide handen aan. Als projectontwikkelaar en bouwer kunnen we het gehele traject van ontwikkeling tot bouw op ons nemen. Zo nemen we de zorgen van de opdrachtgever uit handen. Of het nu gaat om complete gebiedsontwikkelingen, complexe transformaties of het bouwen van maatschappelijk vastgoed; we hebben de kennis in huis. En zo niet, dan schakelen we ons netwerk in om ons deskundig te adviseren. Ligt er een goed doordacht plan, dan gaan we direct aan de slag en stoppen we niet tot het project tot in de puntjes is uitgewerkt.

Bij ABB gaan we uitdagingen niet uit de weg. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en zijn hierin creatief en innovatief. We denken op alle vlakken mee en komen met gepaste, soms verrassende oplossingen. Voor eigen rekening en risico durven we ook kansen te pakken en ontwikkelen en bouwen we regelmatig op eigen initiatief. In alle gevallen verliezen we de wensen van de eindgebruiker nooit uit het oog. Zoals je ziet bij onze projecten mogen de resultaten er zijn. 

Wat we zeggen, dat doen we ook. Zo ontwikkelen en bouwen we al jaren hoogwaardige projecten. Daarbij zijn we zelf continue in ontwikkeling. We spelen in op de markt met het ontwikkelen van betaalbare woningen en maken grote stappen op het gebied van duurzaamheid. In beide gevallen laten we ons niet leiden door de grillen van de tijd. We maken weloverwogen beslissingen, waarin een minimale belasting op de natuur én de vertrouwde kwaliteit van ABB voorop staat.  

Gestart als familiebedrijf, zijn we in 60 jaar uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw. Toch voelt ABB nog steeds als een grote familie. We houden de banden warm en de lijntjes kort. Zowel intern als extern. We geloven in de waarde van duurzame relaties en een persoonlijke benadering. Ook richting onze klanten. Onze afdeling Service & Onderhoud staat iedere werkdag klaar voor onze kopers om vragen en meldingen over de nieuwbouwwoning te behandelen. De feedback die we krijgen, gebruiken we om ons als projectontwikkelaar en bouwer verder te ontwikkelen.  

Video

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kantoor biedt ruimte voor groei Rapide Shipping

    Werkendam

    ABB Bouwgroep uit Sliedrecht is zowel projectontwikkelaar als uitvoerend aannemer. Het familiebedrijf heeft inmiddels meer dan 60 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie, transitie en verduurzaming van zowel woningbouw als utiliteitsbouw. In de laatste categorie past de bouw van het nieuwe kantoor voor Rapide Shipping in Werkendam. Voor dit project ging begin december 2023 de eerste paal de grond in en de oplevering van het nieuwe kantoor met bedrijfsruimte staat voor de tweede helft van dit jaar gepland.
    Bekijk artikel