Adres
Nijverdalseweg 134
7461 AH, Rijssen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0) 548 515 615
E-mail: info@akor-rijssen.nl
Website: www.akor.nl
Locatie
Beelden

Akor

Dat is de Akor- garantie

De mensen van AKOR realiseren bouwprojecten op het gebied van wonen, werkenwinkelen en restauratie. Zowel in Nederland als internationaal. Het gaat daarbij niet alleen om deskundig bouwen, maar vooral om het met u meedenken in (duurzame) oplossingen en planning. We bouwen voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren.

Verbindend en innovatief
Een bouwproces begint altijd met veel wensen en vragen. Door mensen samen te brengen en te verbinden, komen we samen met u tot een bouwoplossing. Dat is onze meerwaarde. Wij nemen u de zorg uit handen tijdens het hele bouwproces. We letten op kwaliteit, budget en functionaliteit van het beoogde gebouw. Ook na de oplevering van het pand kunt u op ons rekenen met het beheer en onderhoud van gebouwen.

Mensen met hart voor hun werk
Onze mensen in de vestigingen Rijssen, Nijverdal, Pijnacker en Soesterberg zijn vakmensen met hart voor hun werk. Sterk in maatwerk en het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Om dit vakmanschap te borgen en blijvend te stimuleren is AKOR VCA-gecertificeerd met twee sterren, een erkend Fundeon-leerbedrijf, aangesloten bij Bouwend Nederland en de Stichting Woningborg en werken we met FSC®-gecertificeerd hout.

 

Video

Gerelateerde artikelen

 • Van koloniaal erfgoed naar duurzaam centrum

  Amsterdam

  De renovatie van de ruimtes rond het voormalig Tropentheater en het Soeterijn café/restaurant, het huidige KIT Live, heeft een nieuwe bestemming gegeven aan een historisch pand. Isabelle Vermeij, coördinator KIT Live, en John van der Spek van bouwbedrijf AKOR Pijnacker, delen hun inzichten tijdens dit renovatieproject. “Met name de logistiek was een hele uitdaging.”
  Bekijk artikel
 • Een sfeervol designhotel met een klassieke uitstraling

  Den Haag

  In het centrum van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof, bouwt AKOR in opdracht van Fresch Real Estate een nieuw Townhouse Designhotel. Een rijk gedetailleerd en tegelijkertijd ingetogen gebouw dat perfect past in de statige omgeving.
  Bekijk artikel