Augustinus

Betonwerken | Betonvloeren | Betonpompen

Tel. 0344647080
Email info@augustinusbv.nl
Www https://www.augustinusbv.nl

In 1993 legde oprichter Teo Augustinus de basis voor de organisatie door het oprichten van Aannemersbedrijf T.W. Augustinus BV. De kernactiviteiten bestaan uit het vlechten van betonijzer, bekisten van funderingen en het leggen van bedrijfsvloeren. Doordat het bedrijf zodanig gegroeid was dat het aanleveren van de wapening niet meer onder het beheer van het aannemersbedrijf gehouden kon worden, werd er samen met dhr. N.W.C. Augustinus in 1998 opnieuw een BV opgericht: Augustinus Prefabwapeningsstaal.

Met dagelijks vijftien tot twintig klussen waarin gemiddeld honderd werknemers per dag werkzaam zijn en ruim 200 vaste klanten, is Augustinus uitgegroeid tot belangrijke speler in burgerlijke- en utiliteitsbouw. De naadloze samenwerking tussen de werkmaatschappijen heeft ons gebouwd tot een krachtige organisatie waarin snel beslissingen kunnen worden genomen en waar samenwerking, kwaliteit en en klantgerichtheid altijd centraal staan.

“Door op tijd en slim te investeren in materieel én mensen, het leveren van kwaliteit in ons werk en het structureel nakomen van afspraken, geloven wij dat we kunnen en zullen blijven groeien. Dat past bij ons doel: een betrouwbare partner zijn voor onze klanten.”

Augustinus is een aannemersbedrijf in burgerlijke- en utiliteitsbouw, en is gespecialiseerd in het vlechten van betonijzer, betonbekistingen, bedrijfsvloeren en betonpompverhuur.