Adres
Mijlweg 2
3295 KH, 's-Gravendeel
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 078 673 11 00
E-mail: info@barthgroep.nl
Website: www.barthinstallatietechniek.nl
Locatie
Beelden

Barth Installatietechniek

Installateur voor elektrische en werktuigkundige installaties

Barth Installatietechniek is een proactieve installateur met een passie om bedrijven te ontzorgen. We creëren, onderhouden en inspecteren installaties in alle soorten gebouwen. Elke dag weer bewijzen onze medewerkers dat hun liefde voor techniek in combinatie met klantgerichtheid de meest tevreden klanten oplevert. Onze medewerkers zijn erop gebrand om jouw project vanaf ontwerp tot aan oplevering vakkundig en snel te realiseren. Met service en onderhoud waarborgen wij bovendien de werking van elke installatie.

Barth Installatietechniek is als veelzijdige totaalinstallateur voor elektrische en werktuigkundige installaties voortdurend bezig met de nieuwste innovaties. Wij hebben de vakmensen in huis die door ervaring en opleiding gespecialiseerd zijn in alle facetten van E-installaties, van installaties voor data en verlichting tot noodstroomcircuits en aardings- en overspanningsinstallaties. Wij kunnen bovendien volledige beveiligingsconcepten voor je ontwerpen en realiseren, met bijvoorbeeld inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en cctv-systemen.

Ook werktuigkundige installaties voor bijvoorbeeld klimaat en sanitair hebben geen geheimen voor de vakmensen van Barth Installatietechniek. We leiden vakmensen in eigen huis op en zijn een erkend leerbedrijf. Hier leren talenten niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook waar het bij Barth om draait: tevreden opdrachtgevers. Dat bewijzen we dagelijks in Nederland en buitenland, bij de ontwikkeling en realisatie van installaties voor nieuwbouwprojecten en bij technisch beheer van bestaande installaties.

Video

Gerelateerde artikelen

 • ‘Die rode lijn geeft het gebouw extra cachet’

  Heinenoord

  Een uiterst duurzaam en op de toekomstgericht logistiek gebouw met een subtiele maar opvallende rode lijn in het front. In opdracht van Necron ontwikkelde Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello dit opvallende bedrijfsgebouw op de Sikkel 17 in Heinenoord.
  Bekijk artikel
 • Amsterdam Logistic Cityhub is een ijzersterk concept

  Amsterdam

  Alles draait in de tegenwoordige tijd om duurzaamheid, stikstofreductie, energiebesparing en efficiëntie. Al deze kenmerken zijn van toepassing op Amsterdam Logistic Cityhub (ALC). Het vernieuwende concept brengt de opslag en distributie van goederen letterlijk dichterbij het economische hart van Nederland. Bij Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda, hoofdaannemer bij dit project, kijkt men met tevredenheid terug op de realisatie van de distributiehallen met kantoren in het hart van onze hoofdstad.
  Bekijk artikel