Adres
Leeuwenhoekweg 22
2661 CZ, Bergschenhoek
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 010 – 5243311
E-mail: info@batenburgbv.nl
Website: batenburgbv.nl
Locatie
Beelden

Batenburg Bouw & Ontwikkeling

De huidige generatie “geboren bouwers” is een mix van dynamiek en vele jaren ervaring

Batenburg Bouw en Ontwikkeling is ontstaan vanuit het bouwvak. Nog altijd verrichten wij veel werkzaamheden in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen, appartementen, zorgcomplexen en bedrijfspanden. Ons bedrijf kenmerkt zich al ruim 150 jaar door een flexibele inzetbaarheid van vakmensen en het leveren van maatwerk. Batenburg Bouw en Ontwikkeling ontwikkelt en financiert woningen, appartementen, zorgcomplexen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen, zowel zelfstandig als in samenwerking met een opdrachtgever. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor financiering, ontwikkeling of realisatie van uw project, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Regelmatig komt het voor dat wij in eigen beheer huisvesting realiseren voor en in overleg met een toekomstige gebruiker. Vooraf worden belangrijke voorwaarden overeengekomen, zoals stichtingskosten, aanvangshuur, looptijd huurcontract en een eventuele (huur)koopregeling. In het streven naar continue verbetering van kwaliteit en veiligheid werkt Batenburg Bouw en Ontwikkeling met een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO 9001 en VCA**, waardoor het verbeteren en optimaliseren van processen is geïntegreerd binnen de organisatie.

De bedrijfsfilosofie binnen Batenburg Bouw en Ontwikkeling is gericht op samenwerken. Samenwerken met eigen medewerkers, met opdrachtgevers, met onderaannemers en leveranciers. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Ons bedrijf staat midden in de (lokale) samenleving. Om deze reden sponsoren wij diverse verenigingen in de regio.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling is in 1865 begonnen als een bouwbedrijf. Inmiddels is ons bedrijf, zoals de naam al aangeeft niet meer uitsluitend actief in het bouwvak. Wij ontwikkelen realiseren en onderhouden woningen, appartementen, zorgcomplexen en bedrijfspanden in de regio Groot Rotterdam. Ons bedrijf kenmerkt zich al ruim 155 jaar door een flexibele inzetbaarheid van vakmensen en het leveren van maatwerk. Bij onze afdeling “Woningbouw” kunt u terecht voor grootschalige woningbouwprojecten. Onze afdeling kopersbegeleiding staat u terzijde tijdens het hele traject van het kopen van een woning tot en met de oplevering van de woning. Om een indruk te krijgen van de bouwprojecten die reeds door ons zijn gerealiseerd, verwijzen wij u naar “referenties” en naar de andere foto’s op deze site.

Gerelateerde artikelen

  • Woonzorgcomplex Our House voorziet in belangrijke behoefte

    Rijswijk

    In de zomer van 2023 ging de bouw van Woonzorgcomplex Our House van start gestart. De nieuwbouw, gelegen naast tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk Buiten, biedt na de oplevering (medio dit jaar) huisvesting aan 15 jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking. Batenburg Bouw & Ontwikkeling uit Bergschenhoek heeft van Rijswijk Wonen de opdracht gekregen om het Woonzorgcomplex te bouwen. Stichting Our House wordt de huurder van deze woonvoorziening.
    Bekijk artikel