Adres
Bolwerk 2
7141 JM, Groenlo
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 085-5363000
E-mail: b.hommelink@bi-smart.nl
Website: binx.nl
Locatie
Beelden

BINX Smartility

Slim bouwen voor het leven!

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

We hebben een zeer informele cultuur, bij BINX geen strakke pakken en eigen kantoortjes. Je krijgt hier een open en transparant werkcafé, waarbij samenwerken de standaard is. Waar wij in de pauze uitwaaien op het BON BINI BINX strand. Waarbij de directeur een coach is en geen eigen kantoor heeft en waarbij de roze kleur overal terug komt. De roze kleur van BINX staat voor de menselijke maat, je wordt hier gezien en gekend. De kleur staat ook voor trots, trots op wat we samen hebben bereikt en trots op elkaar. Kortom, een plek waarbij je je kunt ontwikkelen en trots op mag zijn.

Bij BINX staat alles in het teken van samenwerken en samen de beste gebouwen realiseren. Een plek waar bouw en installatie echt integraal met elkaar samenwerken. Een plek waarbij iedereen met zijn/haar kwaliteiten een bijdrage levert aan het grotere geheel en zichzelf kan zijn. Waarbij bouw en installatie collega’s elkaar complementeren en uitdagen om het maximale er uit te halen. Hier worden dan ook echte teamprestaties neergezet. Bij samen hoort natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, een vrijdagmiddagborrel, teamuitjes en goede feestjes. We hebben hier met recht een warme club mensen. Kortom een plek waar mensen elkaar versterken.

Werkplezier is voor ons dan ook een groot goed. BINX wil zich maximaal inspannen om er voor te zorgen dat het werkplezier onder haar collega’s zo groot mogelijk is. Dit doen ze door met elkaar in gesprek te blijven, door uitdagingen te creëren en door collega’s veel te laten meedenken bij verschillende (bedrijfsoverstijgende) processen. Ook is er aandacht voor gezelligheid en ondernemen we activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Nieuw energieconcept voor monumentale brandweerkazerne

  Hengelo

  Wat doe je met een industrieel complex uit 1900 dat onder Monumentenzorg valt, maar waarvan de praktische functie in het gebouw zelf eigentijds moet zijn en ook nog eens een transformatie moet kunnen ondergaan zodat het voor minstens een kwart eeuw toekomstbestendig is? Deze uitdaging ging Binx Smartility uit Groenlo aan.
  Bekijk artikel
 • Een harmonieus samenspel van historie en vernieuwing

  Amsterdam

  Hartje Amsterdam geeft bouw- en installatiebedrijf Binx Smartility leiding aan de renovatie en nieuwbouw van de nieuwe bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Een indrukwekkende pas de deux tussen historisch erfgoed - het voormalige Binnengasthuis - en innovatieve nieuwbouw. Met als kers op de taart een iconische overkapping in de vorm van de boom die uitwaaiert naar de omringende gebouwen waardoor er een atrium ontstaat.
  Bekijk artikel