Adres
Industrieweg 25
4762 AE, Zevenbergen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0168-820090
E-mail: info@josvrolijk.nl
Website: josvrolijk.nl
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf Jos Vrolijk

Samen bouwen

Bij Jos Vrolijk kun je terecht voor al je agrarische projecten, hippische bouw op maat én voor de nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk. Dit geldt voor zowel onze klanten als voor ons personeel. Soms zijn onze klanten al heel ver met hun plannen als ze bij ons aankloppen.

Anderen beginnen nog maar net na te denken over de mogelijkheden van een eventuele bouw of verbouw. Bij ons is iedereen welkom. Wij denken met je mee en adviseren je vanuit onze jarenlange ervaring. Elke project, groot of klein, wordt op dezelfde manier in behandeling genomen. Ons team levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

ERVARING & KWALITEIT
Als onderdeel van de Vrolijk Groep hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om ons beter te kunnen onderscheiden hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Op deze manier kunnen we onze klanten een nóg betere service bieden.

TURN-KEY
Oftewel sleutelklaar, van A tot Z. Elke zorg word je uit handen genomen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt en blijven dat tot aan de oplevering van het project. Bouwen is een dynamisch proces. Tijdens de werkzaamheden kunnen plannen wijzigen of nieuwe ideeën ontstaan. Geen probleem. Wij blijven steeds overleggen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk zijn veiligheid, gezondheid en duurzaamheid belangrijke factoren. Veilig werken doe je voor jezelf, voor je collega's, je klanten en alle andere bezoekers van ons kantoor en de bouwplaats. Daarom zijn wij VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het houdt bijvoorbeeld in dat iedereen die dit nodig heeft in het bezit is van een VCA-diploma en dat wij elk jaar worden getoetst op de eisen die VCA stelt aan werkgevers. Daarnaast heeft ca. 75% van de collega's een BHV-diploma en wordt er veel aandacht besteed aan een gezonde werkomgeving.

(Jong) talent is er genoeg, maar ze hebben vaak wel de juiste plek nodig om dit talent optimaal te ontwikkelen. Bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk doen we dat graag en goed. Als door het SBB Erkend Leerbedrijf bieden wij mbo-leerlingen stages en leerbanen aan om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van het vakmanschap. Ook hbo-studenten zijn van harte welkom. Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Video

Gerelateerde artikelen

 • Af binnen de tijd!

  Zwijndrecht

  In de tweede helft van mei 2024 leverde Bouwbedrijf Jos Vrolijk uit Zevenbergen een nieuw bedrijfsgebouw - genaamd Bakestein Zwijndrecht - op, dat zij bouwden in opdracht van Progam Vastgoedontwikkeling B.V.. Het nieuwe pand staat op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht en bestaat uit een bedrijfsruimte van 1.850 m² met daarbij een kantoor over drie lagen, die al met al ongeveer 1.000 m² aan ruimte bieden.
  Bekijk artikel
 • Een paradepaardje onder de maneges voor de familie Kruiniger

  Rockanje

  Charlotte Kruiniger en haar vriend Roeland Plaisier hebben beiden hun sporen verdiend in de paardensport (respectievelijk dressuur en springen). Toen ze een nieuwe manege wilden bouwen bij hun huis in Rockanje, zochten ze een partij met gedegen kennis op het gebied van hippische bouw. Zo kwamen ze uit bij bouwbedrijf Jos Vrolijk, die aan de slag ging om hun ‘droommanege’ te realiseren.
  Bekijk artikel