Adres
Maxwellstraat 49 D
6716 BX, Ede
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0318 - 632 996
E-mail: info@bouwbedrijfkreeft.nl
Website: bouwbedrijfkreeft.nl
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf Kreeft

Bouw en onderhoud sinds 1896

De scharen van een kreeft variëren in vorm, grootte en functie; de één voor de grove klussen, de ander voor het fijnere werk. Multifunctioneel dus: veelzijdig en flexibel. Net als wij bij bouwbedrijf Kreeft, waar we klant- service- en toekomstgericht bouwen, verbouwen, restaureren en onderhouden. Bouwen aan morgen, ben jij geknipt voor deze uitdaging? Bekijk onze vacatures, solliciteer en kom werken bij Kreeft.

Omdat wij vanuit een toekomstbewuste visie onze verantwoordelijkheid willen nemen, proberen wij een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van duurzaamheid en circulair bouwen. Bijvoorbeeld door onze kennis met de branche te delen, hen te inspireren en zo samen, als keten- en regiopartners, optimale duurzaamheidseffecten te stimuleren. Meer weten? Of bespreken wat wij op dit gebied voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op.

Als (h)echt Edes bedrijf zijn wij regionaal betrokken. Een verantwoorde omgang met onze medemensen en de omgeving waar wij werken hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Zo hebben wij met het oog op social return continu een aantal medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Daarnaast vervullen wij onze maatschappelijke rol in de regio als bestuurslid en/of (hoofd)sponsor van verschillende maatschappelijke, culturele en recreatieve activiteiten, en zijn wij initiatiefnemer van de jaarlijkse Kreeft Hike & Bike voor een goed doel.

 

Video

Gerelateerde artikelen

 • ‘Wij-gevoel’ alom aanwezig bij realisatie nieuwbouw IW4

  Veenendaal

  “Iedereen loopt met een big smile rond in het nieuwe pand”, vertelt Leonard Steetsel, directeur van Sociaal Ontwikkelbedrijf IW4. Dit nieuwbouwproject in Veenendaal werd in april 2023 opgeleverd en de gebruikers zijn vol lof over zowel de uitstraling, het comfort als het praktische gebruik. Hoe het tot zo’n succes is gekomen, vertellen Henk Blankestijn, projectleider van Bouwbedrijf Kreeft, architect Ron Pater van IRP Bouwadvies BV en Leonard Steetsel van IW4 in een gezamenlijk interview.
  Bekijk artikel
 • Nieuw verwerkingscentrum bij bloemenveiling Plantion

  Ede

  Na de afgelopen jaren meerdere interne verbouwingen voor Plantion te hebben uitgevoerd, werd Bouwbedrijf Kreeft uit Ede door de bloemen- en plantenveiling gevraagd de bouw van het nieuwe verwerkingscentrum op zich te nemen. Het nieuwe deel, dat 80 x 80 meter groot is en een laadkuil met zeven loading docks bevat, is een uitbreiding van het bestaande gebouw. Hierdoor wordt een deel van wat eerst een buitenwand was, nu binnenwand. Daarin zat direct een uitdaging voor de bouwer.
  Bekijk artikel
 • Een interessante renovatie met een rijke geschiedenis

  Ede

  De Van Essen Kazerne in Ede fungeerde in het verleden als artilleriekazerne en heeft de status van rijksmonument. Woningcorporatie Woonstede en De Bunte Projecten kochten ieder een deel van het gebouw en bouwden de voormalige barakken om tot respectievelijk 16 koopwoningen en 24 sociale huurwoningen. De aanbesteding werd gewonnen door het lokale Bouwbedrijf Kreeft. Rémon Liefting: “We hebben vooraf de tijd genomen om de renovatie goed door te denken, daar hadden we tijdens de bouw veel profijt van.”
  Bekijk artikel