Adres
Erpseweg 3
5463 PG, Veghel
Nederland
Locatie
Beelden

Bouwbedrijf van de Ven

Specialist in veelzijdigheid

Specialist in veelzijdigheid

Bouwbedrijf Van de Ven bestaat ruim 90 jaar. Van kleine lokale bouwer is het familiebedrijf uitgegroeid tot een solide specialist met Nederland als haar werkveld. Naast de realisatie, ontwikkelt Van de Ven ook menig project. Zelfstandig of met partners. In opdracht of op eigen initiatief. Van de Ven houdt zich bezig met alle facetten van het vak. Van utiliteits- en industriële bouw tot renovatie en restauratie en van institutionele bouw tot woningbouw.

Restauratie met respect

Wie in Zuid-Limburg komt, kan bijna niet om Coppes Bouwbedrijf heen. Het naambordje lijkt een vast onderdeel van het Zuid-Limburgse landschap. Noem een klooster, kerk of kasteel – en dat zijn er heel wat – en Coppes is ermee verbonden. Restauratie is  het paradepaardje van Coppes. Door de jaren heen is de ervaring en kennis alleen maar gegroeid. Coppes mag zich met recht specialist in restauratie noemen. Maar inmiddels hebben ook de vakgebieden onderhoud, renovatie en nieuwbouw hun intrede gedaan. Welk project Coppes ook op zich neemt, de passie voor bouwen is altijd kenmerkend.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Een bouwproject waarin je je vakmanschap kwijt kunt

    Waalwijk

    In Waalwijk wordt het nieuwe hoofdkantoor van Van Mossel Automotive Group gerealiseerd. Een in het oog springend gebouw van vijf verdiepingen met kantoren, een autowerkplaats, museum, horecagelegenheid en op het terrein buiten een portiershuis en een parkeerplaats voor 3.400 auto’s. De bouw wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel. “Of het nu de werkplaats of een kantoorruimte is, alles is afgewerkt als ware het een villa.”
    Bekijk artikel