Adres
Bocksmeulen 23
9101 RA, Dokkum
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0519-229999
E-mail: info@bgdd.nl
Website: bgdd.nl
Locatie
Beelden

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Vernieuwen geeft energie

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een echt familiebedrijf, dat een voortrekkersrol inneemt om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. In de afgelopen jaren zijn we getransformeerd van aannemer naar aanbieder. We bieden producten en diensten aan en zijn verantwoordelijk voor het gehele proces: Total Cost of Ownership. Samen voorop naar de duurzame toekomst.

Wij zijn Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een innovatief en daadkrachtig bedrijf, dat vanuit haar vestigingen in Dokkum, Bolsward en Groningen verantwoordelijkheid durft te nemen voor haar werk en de wereld om zich heen. We hebben de overtuiging dat wij als bouwbedrijf bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving, waardoor we een bewoonbare wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Samen willen we bouwen aan een duurzame toekomst!

Bouwgroep Dijkstra Draisma is het bouwbedrijf met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw. We zijn voorloper in het creëren van vernieuwing in de markt en we willen een inspirator zijn met onze ideeën over bouwen aan de toekomst. Daarom ontwikkelen we zelf producten en bouwconcepten in onze fabriek, waar we tegenwoordig complete duurzame gevels produceren. Zo waarborgen we de kwaliteit en kunnen we blijven innoveren. Samen met 350 collega's en ketenpartners werken we hard aan de duurzame toekomst. Samenwerken geeft energie.

Door de bouwsector te veranderen kunnen we de aarde elke dag een stukje bewoonbaarder maken. Dit doen we door continu te vernieuwen en duurzaam te werken. We bouwen niet zomaar iets, maar denken altijd goed na over het hoe en waarom van een bouwproject. Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand. De veranderende wereld, het klimaat en de schaarste aan grondstoffen zijn voor ons belangrijke redenen om duurzaam en biobased te bouwen.

Onze expertises zijn breed, van de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten tot de restauratie van Rijksmonumenten. Lees hier uit welke afdelingen Bouwgroep Dijkstra Draisma bestaat.

 

Video

Gerelateerde artikelen

  • Olympisch zwembad Drachten is topprestatie van bouwers

    Smallingerland

    Het Zwemcomplex De Welle dat Bouwgroep Dijkstra Draisma momenteel in de gemeente Smallingerland aan het bouwen is, is een topprestatie van alle collega’s. “Het is het grootste zwemcomplex dat wij tot nu toe gebouwd hebben”, zegt projectleider Harm Jan de Vries. “Petje af voor alle mannen die hieraan meewerken. Want het is een secuur proces, zo’n zwembad.”
    Bekijk artikel