Adres
Spoorstraat 16a
4431 NK, 's-Gravenpolder
Nederland
Locatie
Beelden

Bouwgroep Schrijver

Samen bouwen aan Zuid-West Nederland

Bouwgroep Schrijver is als middelgrote bouwonderneming actief in geheel Zuidwest Nederland. Wij zijn een veelzijdige partner op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. In onze aanpak combineren we het beste van twee werelden: een moderne manier van bouwen zonder de ambachtelijke en duurzame kwaliteiten uit het oog te verliezen. Bouwgroep Schrijver is een familiebedrijf met korte lijnen. We werken vanuit 4 vestigingen: ’s-Gravenpolder, Poortvliet, Puttershoek en Terneuzen. Onze mensen werken met plezier samen aan projecten waar we allemaal trots op zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Elke vestiging binnen onze bouwgroep kent een rijke historie. Bouwbedrijf Schrijver in ’s-Gravenpolder is opgericht in 1950, Bouwbedrijf Krijger in Poortvliet zelfs al in 1726, Jongekrijg+Maasbouw werd in 1920 opgericht in Puttershoek en Bouwbedrijf de Bruijne in Terneuzen is opgericht in 1931. Als familiebedrijf werken wij met korte lijnen. Met aandacht voor elkaar, voor onze opdrachtgevers en bouwpartners. Aandacht voor elkaar, omdat we samen sterk zijn. Aandacht voor onze opdrachtgevers en bouwpartners, omdat we geloven in echt samenwerken. Elk project heeft zijn specifieke aanpak nodig. Wij stellen per project een projectteam samen. Deze teams zijn gevormd op basis van de nodige expertise en ervaring. Inderdaad, samen sterk.

 

Video

Gerelateerde artikelen

 • Het Magazijn verrijsst op oude scheepswerf Rotterdam

  Rotterdam

  Bouwgroep Schrijver realiseert middenin het Rotterdamse havengebied vier geschakelde bedrijfsunits onder de naam Het Magazijn. Bedrijfsleider Wim van der Ploeg vertelt over de bouw van het complex, dat deels gefundeerd wordt op een scheepshelling van de oude werf.
  Bekijk artikel
 • Eén nieuwe Aldi, twee winkelpanden

  Kapelle

  In Kapelle zijn in een voormalige boomgaard twee winkelpanden verrezen, beide in opdracht van Aldi Vastgoed. In het ene pand is inmiddels een Aldi gevestigd, het andere huisvest Action en Fruitshop, een groente- en fruitwinkel. De bouw is na een aanbesteding gegund aan Bouwbedrijf Schrijver. Peter Ventevogel begeleidde als projectleider de bouw van deze twee winkelpanden.
  Bekijk artikel
 • Comfort en kwaliteit voeren de boventoon in Manege de Wolfshoeve

  Huijbergen

  Een manege bouwen is normaliter niet heel ingewikkeld. Dat geldt niet voor De Wolfshoeve in het Brabantse Huijbergen. De vele bijzondere details, verschillende materialen en aansluitingen maken deze manege, de eerste in Nederland met een verdieping, tot een constructief complex en boeiend werk voor Bouwbedrijf Schrijver.
  Bekijk artikel
 • Verenigingsgebouw Oostkapelle kan er weer jaren tegen

  Oostkapelle

  De Zeeuwse gemeente Veere investeert de komende jaren in het renoveren en verduurzamen van een aantal gemeentelijke gebouwen en openbare voorzieningen in de diverse kernen. In het kader van die operatie werd afgelopen jaar het verenigingsgebouw annex sporthal de Halve Maan in Oostkapelle volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Het sport- en ontmoetingscentrum kan er volgens projectleider Jaco Corbijn zeker weer 25 jaar tegen.
  Bekijk artikel