Adres
Oosterhoutseweg 131A
4847 DB, Teteringen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31(0)76 581 03 54
E-mail: info@bredabouw.nl
Website: www.bredabouw.nl
Locatie
Beelden

Breda Bouw

Breda Bouw is een deskundig en vooruitstrevend bouwbedrijf dat al sinds 1978 bestaat. De projecten die worden uitgevoerd bevinden zich binnen de utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw. Ook onderhouds- en restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De opdrachtgevers van Breda Bouw bestaan uit bedrijven, (semi)overheden, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Breda Bouw is een zelfstandig bouwbedrijf en treedt doorgaans als hoofdaannemer op om het hele bouwproject uit te voeren en te coördineren. De omvang van de organisatie is groot genoeg om grote complexe projecten deskundig en volledig uit te voeren, maar ook zo compact dat snel geschakeld kan worden. De inzet van kennis en ervaring op het gebied van techniek in combinatie met de kennis van specifieke wensen van opdrachtgevers maakt Breda Bouw tot een veelgevraagde aannemer voor de ontwikkeling en uitvoering van projecten.

De slogan ‘betrokken bouwers’ spreekt voor zich. De betrokkenheid met de opdrachtgever vindt u in de hele organisatie. Of u nu te maken heeft met een van de projectmanagers, met het vaste onderhoudsteam, of met de directie. Het doel is u een oplossing te bieden die voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Kiest u voor Breda Bouw, dan kiest u voor deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Breda Bouw is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Een verbouwde kerk als dorpshart

    Made

    De voormalige Bernarduskerk in Made wordt onderdeel van een sociaal cultureel dorpshart. De kerk zelf heeft binnenin een verdieping voor kantoren gekregen en huisvest straks een kinderdagverblijf, de GGD, een bibliotheek en algemene ruimtes voor stichtingen en verenigingen. Pal tegen de kerk is een modern theater gebouwd. Het wordt in februari 2024 opgeleverd.
    Bekijk artikel