Adres
Amphoraweg 1
2332 ED, Leiden
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 071 5 322 405
E-mail: bouwbedrijf@burgy.nl
Website: www.burgy.nl
Locatie
Beelden

BURGY Bouwbedrijf

Klassiek Bouwen

Klassiek Bouwen:

Bij Burgy Bouwbedrijf bouwen we klassiek: we combineren traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en materialen. Wij combineren klassiek mooi met modern, comfortabel en natuurlijk duurzaam.

Liefde voor restauratieval:

Bij Burgy Bouwbedrijf werken mensen, die willen nadenken bij wat zij doen en creatieve oplossingen kunnen bedenken. Die willen weten hoe een gebouw in elkaar zit. Mensen met liefde voor hun vak.

Familiebedrijf:

Burgy Bouwbedrijf is een familiebedrijf. In 1932 richtte Kasper Burgy zijn bouwbedrijf op. Inmiddels staat met naamgenoot en kleinzoon Kasper Burgy de derde generatie aan het roer.

Kwaliteit en certificering:

Bij Burgy Bouwbedrijf stimuleren we alle medewerkers om goede diploma’s en certificaten te behalen. Als bedrijf doen we daar natuurlijk niet voor onder.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Transformatie van monumentaal Pakhuis Santos

  Rotterdam

  Aan de Brede Hilledijk in Rotterdam wordt hard gewerkt aan de restauratie van Pakhuis Santos. Het oorspronkelijke pakhuis voor Braziliaanse koffie uit 1903, dat de status van rijksmonument heeft, wordt volledig gerestaureerd en getransformeerd, zodat het Nederlands Fotomuseum er uiteindelijk zijn intrek in kan nemen.
  Bekijk artikel
 • ‘We willen in dit pakhuis techniek en esthetica bij elkaar brengen’

  Rotterdam

  De herontwikkeling van Pakhuis Santos in Rotterdam wordt overgelaten aan een echte restauratiespecialist: Burgy Bouwbedrijf uit Leiden. Durk Burgy, vierde generatie en senior projectleider van het project Santos, vertelt waarom het project hen op het lijf is geschreven.
  Bekijk artikel