Calduran Kalkzandstaan

DRAAGKRACHT Calduran

Tel. 0341464000
Www https://www.calduran.nl/

Als marktleider in kalkzandsteen oplossingen helpen wij onze klanten ‘torenhoge’ ambities te verwezenlijken. Wij combineren A-kwaliteit producten met volledige support van een vakkundig team. Groei, innovatie en duurzaamheid staan daarbij centraal. Dat is de DRAAGKRACHT van Calduran!

Calduran Kalkzandsteen produceert, verkoopt en levert kalkzandsteen wandsystemen aan de bouwindustrie. Bij onze producten verkopen of verhuren wij ook een uitgebreid assortiment hulpmaterialen (lijmmortel, ankers e.d.) en hulpapparatuur (kraantjes, klemmen e.d.). Tot het wandsysteem behoort ook de technische advisering, tekenen van wanduitslagen en bouwplaats-begeleiding.

Als marktleider in kalkzandsteen oplossingen helpen wij onze klanten ‘torenhoge’ ambities te verwezenlijken. Door A-kwaliteit producten te leveren met volledige en vakkundige support van een trots team. Dat werkt vanuit een veilige omgeving met DRAAGKRACHT voor groei, innovatie en duurzaamheid.

Weten dat het altijd goed komt? Dat is de zekerheid die wij u bieden! Onze ervaren mensen begeleiden uw project van A tot Z. Dit betekent dat we actief meedenken, slimme oplossingen aandragen en u maximaal ontzorgen. Wij doen alles om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze bouwbegeleiders bespreken met u de mogelijkheden van kalkzandsteen, geven instructies over de verwerking en adviseren over het assortiment, kwaliteit en veiligheid.