Adres
Everdenberg 7-F
4902 TT, Oosterhout
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0162 - 40 83 00
E-mail: info@cladding.nl
Website: www.cladding.nl/
Locatie
Beelden

Cladding Partners

Ready to get dressed for success

Cladding Partners is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor dak- en gevelbekleding, dakbedekking, isolatie en lichtstraten. Wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers in oplossingen voor dak en gevel. In het bijzonder voor de utiliteitsector, de agrarische sector en de industrie. De deskundigheid en inzet van onze engineers, werkvoorbereiders en montagelieden leidt steeds opnieuw tot hoogwaardige, eigentijdse en economisch verantwoorde projecten.

Cladding Partners bv, opgericht in 1999, is een bedrijf met een platte organisatie waarin elk mens ertoe doet. Taken en bevoegdheden zijn helder verdeeld onder de werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, monteurs, dakdekkers, administratieve krachten en directieleden.

De waardering die Cladding Partners oogst in de markt, danken we aan onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en partners. Zij vervullen met hun bevlogen aanpak immers een sleutelrol in het waarmaken van de kwaliteit die wij beloven. De medewerkers van Cladding luisteren, denken mee en staan open voor feedback. In de uitvoering van elk project is een van onze projectleiders de vaste contactpersoon. Want wij zijn ervan overtuigd dat korte lijnen en directe communicatie de effectiviteit van de projectuitvoering ten goede komen.

Cladding Partners bedenkt, bouwt en behoudt. We hechten dan ook grote waarde aan het leveren van kwaliteit en duurzame oplossingen. We houden ons op de hoogte van innovaties. En ontwikkelen nieuwe producten. Omdat we zuinig zijn op onze medewerkers, is veiligheid op de bouwplaats een topprioriteit. Onze deelbereidheid en focus op kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en samenwerking verklaren dat Cladding op tal van wijzen is verankerd in maatschappelijke organisaties.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Hoge duurzaamheidsambitie voor nieuw distributiecentrum Plus

  Deventer

  Het nieuwe distributiecentrum voor Plus dat Heerkens van Bavel bouw in opdracht van HBC (samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep) op het bedrijvenpark A1 West in Deventer aan het bouwen is, zorgt voor diverse uitdagingen.
  Bekijk artikel
 • Majestueus wonen in Prinsenpark

  Rotterdam

  Met z’n markante trapvorm, opvallende onderdoorloop en groene balustrades krijgt Rotterdam er medio 2024 wéér een eyecatcher bij: Prinsenpark. 82 luxe appartementen verdeeld over 8 verspringende woonlagen, voorzien van een grote privé-parkeergarage, gelegen in een stadspark dat dezelfde naam draagt. De realisatie een uítdaging noemen? Het is misschien een cliché, zegt projectleider Wim van den Dool van Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw uit Hardinxveld-Giessendam, maar: “Het dekt de lading wel.”
  Bekijk artikel
 • Nieuw distributiecentrum helpt Wovar snelle groei te hervatten

  Groningen

  Op industrieterrein Westpoort in Groningen legt een team onder leiding van hoofdaannemer De Boer Staalbouw momenteel de laatste hand aan het nieuwe distributiecentrum van Wovar Een strak, maar liefst 8.000 m² groot gebouw waarmee het snel groeiende schroeven- en ijzerwarenbedrijf de komende jaren weer vooruit kan.
  Bekijk artikel