Conferm

Bouwen op knowhow

Tel. 0887720200
Www https://conferm.nl/

Conferm is gespecialiseerd in betonbouw. De veelzijdigheid van het materiaal, de verwerkingsmogelijkheden en de maatvastheid geven een ongekende vrijheid in ontwerp en realisatie. Conferm heeft unieke expertise in huis op het gebied van (voorgespannen) prefab beton en PGS 15. Dat maakt innovatieve oplossingen en complexe toepassingen mogelijk en zorgt voor een feilloze samenwerking met fabrikanten van voorgefabriceerde betondelen. Met een bedrijfsgebouw waarin werkelijk overal aan is gedacht. Vanaf het eerste idee tot en met de afwerking. Conferm realiseert zelfs de meest complexe en veeleisende bedrijfspanden voor een gegarandeerd vaste prijs en binnen planning. Dankzij unieke knowhow en specialistisch vakmanschap in eigen huis.

Conferm neemt u graag alle zorgen uit handen. We kunnen u ondersteunen vanaf het eerste idee, met advies bij de aankoop van de grond, de financiering, het aanvragen van de omgevingsvergunning en – indien nodig – zelfs bij het vinden van een geschikte locatie. Maar eerst komen we graag bij u langs. Zo krijgen we een goed beeld van uw logistieke omgeving en kunnen we u adviseren over de te volgen aanpak. Conferm brengt de eisen aan uw gebouw nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan komt het programma van eisen (PvE) tot stand. Samen met u visualiseren we uw verwachtingen van het ontwerp, de esthetiek en de indeling, maar ook de keuze voor bepaalde bouwmaterialen en het bouwproces zelf. Vervolgens ontstaat het ontwerp voor uw bedrijfsgebouw. Dat kan in samenwerking met een architect die u zelf aandraagt. Maar Conferm kan het ontwerp ook voor u (laten) verzorgen door een architectenbureau waar we al jaren nauw mee samenwerken.

Conferm heeft specialistische expertise in eigen huis. Daardoor houden we tijdens alle stadia van het ontwerp- en bouwproces volledig overzicht op het hele project. Zo zorgen we voor maximale efficiency tijdens de bouw en de hoogst mogelijke kwaliteit van het resultaat. Na de turn-key oplevering kunt u dus direct in uw bedrijfsgebouw aan de slag. En ook daarna kan Conferm u ondersteunen met het onderhoud op basis van een onderhoudsplan op maat. Conferm realiseert bedrijfsgebouwen die volledig zijn afgestemd op de ondernemingsdoelen van onze opdrachtgevers. Van de indeling en materialisatie tot de afwerking en het interieur. Turn-key betekent dus ook echt dat uw gebouw helemaal gereed is voor gebruik. Zorgt u liever zelf voor de afwerking? Conferm kan uw bedrijfsgebouw ook casco opleveren. Daarnaast kunnen we tevens samenwerken op basis van een Bouwteamovereenkomst, Design & Build en Engineering & Build en staan wij open voor andere samenwerkingsmogelijkheden.