Adres
Dijk 30
1721 AE, Broek op Langedijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0)226 - 31 62 44
E-mail: info@geusbouw.nl
Website: geusbouw.nl
Locatie
Beelden

De Geus Bouw

PRODUCTIEF vanaf de eerste steen

De Geus Bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf in Broek op Langedijk met Noord-Holland als werkgebied. Wij zijn al ruim 100 jaar de gewenste bouwer in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Onze veelal jarenlange relaties met opdrachtgevers, architecten en leveranciers bevestigen de stabiliteit van ons bedrijf. Zoekt u vakmanschap, leveringsbetrouwbaarheid en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding?

Villa’s & landhuizen

Klaar voor uw avontuur. Een eigen vrijstaande woning, landhuis of villa. Van de vloer tot het dak gebouwd volgens je persoonlijke wensen en ideeën. Het is een droom van velen en een bijzonder avontuur voor de mensen die de keuze maken. Een avontuur dat we al meer dan een eeuw samen met onze klanten aangaan en altijd tot een goed einde brengen.

 

Speciale projecten

De juiste balans tussen hart en hoofd. De liefde voor het bouwen zit diep bij De Geus Bouw. We zijn er dan ook heel trots op dat we regelmatig gevraagd worden om aan unieke projecten te werken. Daarbij combineren we ons enthousiasme echter wel altijd met een scherpe vaktechnische blik en een gezonde dosis nuchterheid. Want alleen dan kun je een bijzonder idee ook echt bijzonder goed uitvoeren.

 

Verbouwing

Een glimlach voor én na de oplevering. De officiële definitie van het woord verbouwing is ’een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw’. Maar helaas betekent het voor veel mensen ook stress en moeite om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom zetten we bij De Geus Bouw al onze kennis en ervaring in om ervoor te zorgen dat u wél met een glimlach aan uw verbouwing denkt. En om een gebouw op te leveren dat u weer jaren met plezier kunt gebruiken.

 

Kleinbouw

Vakwerk op elk oppervlak. Als bouwbedrijf worden we vaak gevraagd voor grote projecten. Maar daarnaast zijn er veel opdrachtgevers die graag hun kleinere opdrachten bij ons neerleggen. Zij hebben namelijk ervaren dat we bij De Geus Bouw op elk oppervlak vakwerk leveren. En dat we met veel plezier en toewijding aan de slag gaan, of we nu een project van 8 of 8000 vierkante meter aanpakken.

Video

Gerelateerde artikelen

  • High-end kantoorpand met mediterrane uitstraling

    Oudkarpsel

    Het ontwerp, de constructie, de gebruikte materialen, de afwerking: alles aan het nieuwe kantoorpand van Nh1816 Verzekeringen in Oudkarspel is bijzonder. Hoogwaardig en passend in de omgeving. En prettig om in en aan te werken. Ed Hartendorp, uitvoerder bij hoofdaannemer De Geus Bouw: “Zo’n project maak je maar eens in je leven.”
    Bekijk artikel