Adres
Postbus 93097
2509 AB, Den Haag
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0)70 - 3010642
E-mail: verkoop@demercuur.nl
Website: www.demercuur.nl
Beelden

De Mercuur b.v.

Actuele en betrouwbare bouwberichten

De Mercuur is een familiebedrijf en al meer dan 100 jaar kwaliteitsleverancier van bouw­be­richten. De bouw­be­richten zijn vroegtijdig, betrouwbaar en bevatten uit­gebreid nieuws over actuele bouw­pro­jecten in verschillende planfasen. Al ge­ne­ra­ties lang staat ons team garant voor pro­fes­sio­naliteit en een klantgerichte benadering.

Missie

Onze klanten voorzien van actuele en waardevolle projectinformatie welke actief bijdraagt om de kansen die de bouwsector hen biedt optimaal te onderkennen. Dit met het doel om deel te kunnen nemen in nieuwe projecten en daarmee het verkoopsucces te optimaliseren.

Visie

Door onze rijke online-bouwberichtendatabase wekelijks te vernieuwen en te updaten met uitgebreide projectinformatie bieden wij onze klanten een krachtig hulpmiddel om al in een vroeg stadium in contact te komen met potentiële opdrachtgevers.

Bouwberichten

KIES VOOR KWALITATIEF DE BESTE BOUWBERICHTEN

De Mercuur verstrekt via haar online bouwberichten database projectinformatie over utiliteits- en woningbouw projecten in Nederland. In het kort, een bouwbericht levert u gedetailleerde informatie over een bepaald type project met uitgewerkte contactgegevens van marktpartijen die actief zijn in het bouwproject. De online bouwberichten kunnen worden gebruikt om bouwproject leads te genereren en zijn om die reden een waardevolle aanvulling voor het acquisitie proces.

Met de actuele projectinformatie die De Mercuur aan haar abonnees verstrekt zijn die hun concurrenten regelmatig een stap voor. Dit heeft een gunstig effect op de verkoopkansen in de markt.

Voor vele bedrijven is om die reden De Mercuur Bouwberichten een onmisbare bron voor de sales en marketing afdeling geworden.

Gerelateerde artikelen

 • Hunkemöller opent distributiecentrum in logistieke hotspot Almere

  Almere

  Op het bedrijvenpark Stichtsekant in Almere heeft lingerieketen Hunkemöller een nieuw distributiecentrum van maar liefst 36.000 m² geopend. Almere is de zesde logistieke hotspot van Nederland en trekt veel grote en ambitieuze bedrijven aan, zoals Lidl en DHL.
  Bekijk artikel
 • Eigentijdse nieuwbouw voor Voedselbank Walcheren en Kledingbank Zeeland

  Middelburg

  Voedselbank Walcheren was al een tijd naarstig op zoek naar een ander pand. MDV Vastgoed kwam uiteindelijk met de oplossing: het bedrijf besloot in de Mortiere in Middelburg een splinternieuw pand te bouwen dat niet alleen de Voedselbank maar ook Kledingbank Zeeland als huurders kunnen betrekken. Het casco is inmiddels opgeleverd door aannemingsbedrijf Fraanje. Eind juli nemen de huurders het gebouw in gebruik.
  Bekijk artikel
 • De Mercuur wil haar klanten op een maatschappelijk verantwoorde manier helpen

  Den Haag

  Het is een beetje een open deur intrappen: als ondernemer in de bouw moet je zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille, nu, maar ook in de toekomst. Maar hoe kom je op tijd aan de informatie over bouwprojecten die eraan zitten te komen? Daarvoor biedt De Mercuur BV (www.demercuur.nl) uitkomst. Het is een digitaal platform met een uitgebreide database, waaruit ondernemers bouwberichten kunnen selecteren die hen kunnen helpen om tijdig in te spelen op nieuwe mogelijkheden. De Mercuur gaat een samenwerkingsverband aan met IndustrieBouw. Voor een uitgebreide kennismaking spraken we met operationeel directeur Zilla de Baat Doelman en commercieel directeur Erik Steenbergh van het Haagse bedrijf.
  Bekijk artikel