Adres
Jan Blankenstraat 17
2861 BZ, Bergambacht
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0182 - 351 225
E-mail: info@denhoedaannemers.nl
Website: denhoed.nl
Locatie
Beelden

Den Hoed Aannemers

GEEF HET VERLEDEN WEER TOEKOMST

OVER ONS

Den Hoed Aannemers B.V. is een allround bouwbedrijf uit Bergambacht. We voeren een breed scala aan werkzaamheden uit in een ruime straal rond ons hoofdkantoor. Onze focus ligt op restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud.

De ambachtelijke bouwer

Nederland heeft een rijke historie, die voelbaar en tastbaar wordt door behoud van cultureel erfgoed. In een monumentaal pand ruik, zie en voel je de sfeer van het verleden. Den Hoed wil dat erfgoed bewaren, niet alleen voor nu, maar ook voor de komende generaties. Het bewaren van erfgoed is een opdracht die we niet licht opvatten, daarom noemen we onszelf ‘ambachtelijke bouwer’. Restaureren of renoveren is geen massaproductie of kwestie van ‘een project dat een likje verf nodig heeft’. Het is onze missie om monumenten te behouden voor de toekomst. Met respect voor het verleden en met oog voor detail. Samen met opdrachtgevers en onze partners.

Tastbare geschiedenis

Een gebouw is meer dan de stenen waaruit het bestaat. Het heeft zijn eigen karakter. Door de verhalen die ermee verbonden zijn en de geschiedenis die er tastbaar is: de geur van antiek houtwerk, de kleur van gebrandschilderd glas en de structuur van eeuwenoud metselwerk. Dat karakter maakt ons werk ambachtelijk. Het vormt het middelpunt van alles wat we doen. Bij restauratie, renovatie of herbestemming, altijd staan de historische waarde, de originele materialen en de architectuur van het gebouw bij ons centraal.

Historisch erfgoed behouden

Met onze kennis en kunde, onze passie en onze gedrevenheid tot perfectie, zorgen we ervoor dat historisch erfgoed niet verloren gaat. Niets is zo eervol als het behouden van Nederlands cultureel erfgoed, het in ere herstellen van een monument of het in stand houden van één van de vele kerken als Godshuizen.

Want iets dat mooi is, verdient het om mooi te blijven.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Verwoeste kerk in oude glorie hersteld

    Hoogmade

    Beelden van de brand in 2019 haalden zelfs het NOS Journaal. Van de Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk in Hoogmade was weinig meer over. Even was het zelfs de vraag of de kerk überhaupt nog viel te redden. Onder regie van Den Hoed Aannemers is dit inmiddels gelukt.
    Bekijk artikel