Adres
Klarenbeekseweg 92
7381 BG, Klarenbeek
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 055 30 114 20
E-mail: info@dijkhofbouw.nl
Website: dijkhofbouw.nl
Locatie
Beelden

Dijkhof Bouw

Met liefde voor u gebouwd

Met liefde voor u gebouwd!

 

Bouwen doen wij bij Dijkhof Bouw al bijna honderd jaar. Veel mensen in de ruime omgeving van Klarenbeek kennen ons als een betrouwbaar bouwbedrijf. We houden ons bezig met nieuwbouw van woningen, maar we werken ook aan restauratie van monumenten zoals kastelen en landgoederen. We zijn aangesloten bij de Vakgroep Restauratie en gecertificeerd als Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Voor diverse zorginstanties en woningbouwcorporaties zijn wij een onderhouds- en renovatie partner. Ons vakmanschap gaat hand in hand met een verantwoorde en duurzame manier van bouwen.

Dijkhof Bouw is nog steeds een echt familiebedrijf. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot meer dan 90 professionals, maar onze kernwaarden zijn al bijna 100 jaar hetzelfde. We zijn zuinig op elkaar en kijken naar elkaar om. Tonen betrokkenheid en creëren zo een optimale en stabiele werkomgeving. Door onze verschillende bedrijfsonderdelen is er een grote variëteit aan collega’s in leeftijd, ervaring, opleidingsniveau, interesses en achtergrond. We selecteren nieuwe collega’s voor een evenwichtig team op basis van interesses, capaciteiten, enthousiasme voor hun vak(gebied) en het vermogen om zich een leven lang te ontwikkelen en leren. Dijkhof Bouw wil continu verbeteren en maakt in haar bedrijfsvoering dan ook gebruik van verschillende innovatie technieken. Collega’s blijven zich zo ook permanent door ontwikkelen wat onze innovatiekracht weer ten goede komt.

Er heerst een prettige en informele sfeer bij Dijkhof Bouw. Binnen ons bedrijf wordt er op een persoonlijke, creatieve manier aandacht besteed aan zakelijke of privé mijlpalen. Jaarlijks worden er ook verschillende bijeenkomsten georganiseerd die druk worden bezocht. Per slot van rekening geldt ook bij Dijkhof Bouw: Na inspanning komt ontspanning! ‘Aan feestjes hier geen gebrek.’ is dan ook een gevleugelde kreet binnen ons bedrijf.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Gemeente Voorst krijgt brandweerkazerne met allure

    Twello

    Dat een brandweerkazerne meer kan zijn dan een puur functioneel gebouw, bewijst de nieuwbouw in Twello (gemeente Voorst). Het uit hout opgetrokken pand heeft een stoere en robuuste uitstraling en vormt een sfeervolle werkomgeving voor de brandweerlieden. Het ontwerp is op de nabijgelegen boerderijen geïnspireerd en integreert daardoor goed in de landelijke omgeving.
    Bekijk artikel