Adres
Matena 13
3356 LG, Papendrecht
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0788424716
E-mail: info@dipaq.nl
Website: www.dipaq.nl/
Locatie
Beelden

Dipaq

Dipaq safety products

DIPAQ Safety Products B.V. is gespecialiseerd in het creëren en inrichten van veilige industriële en logistieke werkplekken volgens de huidige eisen. Het programma van DIPAQ bestaat onder andere uit d-flexx® flexibele aanrijdbeveiligingen en Triax® veiligheidskantelhekken / doorlaatinrichtingen, mobiele en vaste tanktrappen. Al ruim 25 jaar een begrip!

d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn speciaal ontworpen om personeel, gebouwen, apparatuur en stellingen te beschermen tegen aanrijdingen zowel binnen als op het buitenterrein. d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn zo ontwikkeld dat de energie die vrijkomt bij een aanrijding in zijn geheel wordt geabsorbeerd door de flexibele constructie. Hierdoor kunnen er nauwelijks krachten ontstaan op de vloerbevestigingen en dit zorgt uiteindelijk voor een enorme schadereductie. De d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn bestand tegen herhaaldelijke zware aanrijdingen van transportmiddelen. De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen.

De modulaire flexibele kunststof d-flexx® productlijn is Tüv gecertificeerd en bestaat uit diverse aanrijdbeveiligingen, pollers en veiligheidsleuningen.
d-flexx® veiligheidsproducten verminderen risico’s, reduceert kosten en brengt veiligheid in werkruimtes naar een hoger plan.
d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn flexibel en geheel modulair. Ook na de installatie zijn de rails en palen eenvoudig te vervangen of uit te breiden.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Ver doorgevoerde vergroening van nieuwbouw Intralox

    Hoofddorp

    Op een kavel van vier hectare op Schiphol Trade Park in Hoofddorp realiseert Intralox L.L.C. Europe zijn nieuwste vestiging. De wereldwijd toonaangevende leverancier van transportoplossingen gaat hier productie, logistieke en kantooractiviteiten huisvesten. Het natuurinclusieve karakter en zeer hoge afwerkingsniveau typeren het gebouw. Systabo B.V. realiseert dit BREEAM Excellent project.
    Bekijk artikel