Dipaq

Dipaq safety products

Tel. 0788424716
Www https://www.dipaq.nl/

DIPAQ Safety Products B.V. is gespecialiseerd in het creëren en inrichten van veilige industriële en logistieke werkplekken volgens de huidige eisen. Het programma van DIPAQ bestaat onder andere uit d-flexx® flexibele aanrijdbeveiligingen en Triax® veiligheidskantelhekken / doorlaatinrichtingen, mobiele en vaste tanktrappen. Al ruim 25 jaar een begrip!

d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn speciaal ontworpen om personeel, gebouwen, apparatuur en stellingen te beschermen tegen aanrijdingen zowel binnen als op het buitenterrein. d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn zo ontwikkeld dat de energie die vrijkomt bij een aanrijding in zijn geheel wordt geabsorbeerd door de flexibele constructie. Hierdoor kunnen er nauwelijks krachten ontstaan op de vloerbevestigingen en dit zorgt uiteindelijk voor een enorme schadereductie. De d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn bestand tegen herhaaldelijke zware aanrijdingen van transportmiddelen. De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen.

De modulaire flexibele kunststof d-flexx® productlijn is Tüv gecertificeerd en bestaat uit diverse aanrijdbeveiligingen, pollers en veiligheidsleuningen.
d-flexx® veiligheidsproducten verminderen risico’s, reduceert kosten en brengt veiligheid in werkruimtes naar een hoger plan.
d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn flexibel en geheel modulair. Ook na de installatie zijn de rails en palen eenvoudig te vervangen of uit te breiden.