Adres
De Geerden 24
5334 LE, Velddriel (GE)
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 085 - 750 10 93
E-mail: advies@DLVD.nl
Website: www.dlvd.nl
Locatie
Beelden

DLVD advies BV

Adviseurs in brandveiligheid

DLVD advies is gespecialiseerd in brandbeveiligingsconcepten voor nieuwe en bestaande utiliteitsgebouwen. Onze specialiteit warehousing en bedrijfsgebouwen. Met onze relaties werken wij aan integrale  brandbeveiligingsconcepten. Onze adviezen voldoen aan de relevante voorschriften op het vakgebied en aan de wensen van onze klanten.

Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel nieuwbouw als bestaande (te verbouwen) gebouwen. DLVD advies bestaat uit twee afdelingen, afdeling Systemen en afdeling Bouwkunde. Onderstaand per discipline de werkzaamheden welke wij voor u kunnen uitvoeren.

 

Installaties

- Opstellen UPD sprinklerinstallatie

- Opstellen UPD blusgasinstallatie

- Opstellen UPD blusschuiminstallatie

- Opstellen PvE brandmeldinstallatie

- Opstellen PvE ontruimingsalarminstallatie

 

Bouwkunde

- Opstellen visie brandveiligheid

- Bouwplanadvies (VO-fase)

- Bouwplantoets (DO-fase)

- Rapport Brandbeveiligingsconcept

- Rapport grote brandcompartimenten NEN 6060 /6079

- Rapport vluchtroutes in grote ruimten

- Brandoverslagberekeningen

- Opvang- en doorstroomcapaciteitsberekeningen

- Vuurlastberekeningen

- Haalbaarheidsonderzoek nieuw- of verbouwproject

- Second opinions

- Toezichtarrangement NEN 6060 en 6079

Gerelateerde artikelen

 • Grensverleggend ontwerp architect verbindt mensen en innovatie

  Ede

  Het was niet de eerste keer dat architect Paul Hoppe in samenwerking met HatchTech iets bijzonders ontwierp. Een aantal jaar geleden ontwikkelden ze samen al een volledig glazen broederij vlak over de grens in Duitsland. Een op het traditionele idee van kassenbouw gebaseerde innovatieve broederij waar transparantie en contact met de buitenwereld centraal staan. Na dit pilotproject werd Hoppe opnieuw gevraagd door HatchTech, nu om het multifunctionele hoofdkantoor van HatchTech in de Food Valley in Ede van a tot z te begeleiden.
  Bekijk artikel
 • Grootste aantoonbaar circulaire distributiecentrum

  Almelo

  Een groot fulfilment center dat niet alleen de toon zet op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar ook nog eens fraai oogt. Met die missie begonnen de logistieke dienstverlener Bleckmann en VDR Bouwgroep begin 2022 in Almelo aan de bouw van het grootste, aantoonbaar circulaire distributiecentrum in Nederland. Begin maart is het bouwproject opgeleverd. Een imposante hal met ‘smoel’.
  Bekijk artikel
 • Amsterdam Logistic Cityhub is een ijzersterk concept

  Amsterdam

  Alles draait in de tegenwoordige tijd om duurzaamheid, stikstofreductie, energiebesparing en efficiëntie. Al deze kenmerken zijn van toepassing op Amsterdam Logistic Cityhub (ALC). Het vernieuwende concept brengt de opslag en distributie van goederen letterlijk dichterbij het economische hart van Nederland. Bij Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda, hoofdaannemer bij dit project, kijkt men met tevredenheid terug op de realisatie van de distributiehallen met kantoren in het hart van onze hoofdstad.
  Bekijk artikel