Adres
Rotterdam Airportplein 21
3045 AP, Rotterdam
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 010 280 87 00
E-mail: info@duravermeer.nl
Website: www.duravermeer.nl
Locatie
Beelden

Dura Vermeer

Waarmaken van ambities

Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineren we een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Onze kernactiviteiten betreffen ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en renovatie. Vaak complexe opgaven, waarbij kwaliteit en veiligheid cruciaal zijn. Onze activiteiten zijn gefundeerd op een solide financiële basis en een open en betrouwbare stijl van zaken doen. Dat is onze norm en waar onze klanten zich in herkennen.

Veiligheid bij Dura Vermeer betekent iedereen, elke dag, veilig en gezond van en naar huis. We creëren een duurzame veiligheidscultuur en werken continu aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers én die van onze partners. Pro activiteit en verantwoordelijkheid nemen staan daarbij centraal.

Met meer dan 168 jaar ervaring is continuïteit onze belangrijkste drijfveer. Als familiebedrijf richten wij ons op het creëren van lange termijn waarde en op duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en partners. Hierbij handelen we altijd vanuit onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Met veiligheid op nummer één.

Onze mensen maken al meer dan 168 jaar Dura Vermeer, ze vormen de kern van ons familiebedrijf. Met onze mensen maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Hoe er in ons land wordt gereisd, gewerkt, gewoond en geleefd. We zien en voelen dat onze projecten ertoe doen. Gedreven door vakmanschap en ondernemerschap brengen we samen ideeën tot werkelijkheid. Daar zijn we trots op. Alles wat we doen, doen we met passie en vanuit onze kernwaarden: veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met continuïteit en onafhankelijkheid als onze belangrijkste drijfveren. Iedereen binnen Dura Vermeer draagt hier, vanuit de eigen rol, direct of indirect, een steentje aan bij. Met een pragmatische blik en een sterke focus op duurzaamheid, digitalisering en innovatie, streven wij ernaar niet alleen het beste bedrijf binnen de sector te zijn, maar ook de beste werkgever voor onze ruim 2.800 medewerkers.

Video

Gerelateerde artikelen

 • HORNBACH opent achttiende vestiging in Nederland

  Nijmegen

  Langs de N325 in Nijmegen-Noord wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe projectbouwmarkt van HORNBACH. Het is de achttiende vestiging van de van oorsprong Duitse bouwmarktketen in Nederland. Dura Vermeer Bouw Hengelo BV was net als bij de bouw van HORNBACH Apeldoorn (2021) ook bij de realisatie van deze vestiging de hoofdaannemer.
  Bekijk artikel
 • Nieuwe kabelfabriek Eemshaven complexe opdracht

  Eemshaven

  Nu al werken 80 vaklieden aan de bouw van de nieDatwe kabelfabriek Eemshaven, die de speciaal hiervoor opgezette bouwcombinatie Dura Vermeer Bouw Hengelo, Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost en Aannemingsmaatschappij Friso recent is gestart. “Dat aantal van 80 wordt de komende maanden opgevoerd tot 200”, vertelt René Evers, namens Dura Vermeer productiedirecteur van de bouwcombinatie.
  Bekijk artikel