Adres
Protonstraat 18
9743 AL, Groningen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0)50 – 211 18 91
E-mail: info@floer.nl
Website: floer.nl
Locatie
Beelden

Floer BV

Van Nederlandse Bodem - Eiken, Laminaat & PVC Vloeren

MEGAMAT© - Het matste PVC van Nederland

Mat, matter, matst - MEGAMAT©! Sinds kort heeft het Nederlandse vloerenmerk Floer met trots de MEGAMAT© glanswaarde kunnen presenteren. Toegepast op meerdere collecties, zet MEGAMAT© een nieuwe standaard voor vloerafwerking. Deze revolutionaire glanswaarde zorgt er voor dat zonlicht geen schijn van kans heeft!

Buitengewoon mat Visgraat PVC

Waar oudere PVC vloeren een glanswaarde van 7 tot 5 hebben, zijn deze nieuwe vloeren met het MEGAMAT© keurmerk uitgerust met een glanswaarde van rond de 2! Deze uiterst lage glanswaarde is uniek binnen de markt, en in combinatie met een subtiel voelbare toplaag zorgt dit voor de perfecte afwerking van de Floer. De PU-laklaag op de MEGAMAT© vloeren komt met een ‘ceramic-bead’ technologie. Deze overtreffende trap binnen PVC glanswaardes maakt de vloeren van Floer nóg matter dan voorheen, zodat Visgraat PVC, Walvisgraat PVC en Dorpen PVC vloeren niet glanzen.

Het matste PVC van Nederland!

MEGAMAT© PVC brengt een overvloed aan voordelen met zich mee. Het niet-reflecterende oppervlak vergroot de aantrekkelijkheid van de vloeren in elke ruimte, vooral in kantoren - waar een matte, moderne uitstraling steeds meer in de smaak valt. De mega matte vloeren met een hoge gebruiksklasse, zijn bijzonder geschikt voor kantoren en andere commerciële ruimtes. Met een MEGAMAT© PVC vloer kan men elk kantoor volledig naar wens aanpassen. Of je nu gaat voor een trendy visgraatvloer of een brede rechte vloer; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Stay tuned…

Terwijl de Walvisgraat PVC-collectie als pionier deelnam aan de MEGAMAT© revolutie, heeft Floer plannen voor een uitbreiding naar meer collecties op de lange termijn.

Ervaar de toekomst van MEGAMAT© PVC en ontdek de meest matte vloer ervaring op floer.nl

Gerelateerde artikelen