Adres
Moerbei 5
3371 NZ, Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Locatie
Beelden

Gebroeders Blokland

Samen in ontwikkeling en bouw

Bij het ontwikkelen en bouwen van hedendaagse nieuwbouw hebben onze klanten doorlopend nieuwe wensen. Gebroeders Blokland vertaalt deze behoefte door middel van een gestandaardiseerd product, een functioneel en doelmatig product of een maatpak. Als daadkrachtige ontwikkelaar en of aannemer nemen wij risicodragend positie in locaties en of samenwerkingsverbanden: in ontwikkeling, verkoop en bouw.

Bij het ontwikkelen van woningbouwlocaties streeft Gebroeders Blokland altijd naar de ideale balans tussen de ambities van de opdrachtgever(s), de mogelijkheden van de locatie en de behoeften van de toekomstige bewoners. Door doelgroeponderzoek (zoals inspraakavonden), plan- en productontwikkeling en marketing te integreren, zijn wij meer dan andere bouwers in staat koperswensen te beantwoorden met een product op maat én een efficiënt ingericht bouw- en verkoopproces. Door te werken met vertrouwde partners zijn de verschillende disciplines binnen een bouwteam maximaal op elkaar ingespeeld, en kunnen we door onze ervaring en werkwijze de juiste modus vinden voor elk project.

De manier waarop we naar werken kijken, is in een halve eeuw tijd drastisch veranderd. Kantoortuinen, flexplekken, multifunctionele ontmoetingsruimtes… voor elke visie op werken gaan we bij Gebroeders Blokland op zoek naar het beste concept. Functionaliteit in een aantrekkelijk jasje. Onze grensoverschrijdende ervaring is hierbij van grote waarde, zeker waar we praten over complexe, seriematige woon-, werk- en winkelprojecten. Samen met onze opdrachtgever stellen we het programma van eisen op. Of we denken mee in een bouwteam met de architect om samen tot een optimaal ontwerp te komen, dat kosten-efficiënt kan worden gerealiseerd.

In ons waterrijke land kennen we een bloeiende vrijetijdsindustrie, zowel in recreatie als accommodatie. De vraag naar kwalitatieve voorzieningen op markante locaties blijft de komende jaren groeien. Juist bij de ontwikkeling van vakantieparken komt alles aan op het aanvoelen en benutten van de kwaliteiten van de omgeving; om deze vervolgens te vertalen in een authentiek, maar ook onderhoudsarm en efficiënt ontwerp. Seriematig te bouwen mét de beleving dat iedere woning uniek is, voorzien van een hoge mate van comfort.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Statig appartementengebouw completeert Baanhoek-West in Sliedrecht

    Sliedrecht

    De laatste kopers van de 29 appartementen in appartementengebouw De Burgemeester hebben hun sleutel in ontvangst genomen. Daarmee komt er een einde aan de activiteiten van Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw in de wijk Baanhoek-West in Sliedrecht. Gebroeders Blokland bouwde er in opdracht van BDP Bouwfonds Gebiedsontwikkeling diverse appartementengebouwen, twee-onder-een-kap woningen en rijtjeshuizen. De Burgemeester was volgens projectleider Ceesjan Barendregt van Blokland een mooie kroon op het werk.
    Bekijk artikel