Adres
Meander 901
6825 MH, Arnhem
Nederland
ContactgegevensTelefoon: (026) 800 1211
E-mail: arnhem@goldbeck.nl
Website: www.goldbeck.nl
Locatie
Beelden

Goldbeck Nederland B.V.

Building Excellence

GOLDBECK realiseert toekomstgerichte vastgoedprojecten in Nederland en Europa. Wij zien gebouwen als producten en bieden onze klanten een integrale aanpak voor alle diensten. Van ontwerp tot en met de bouw.

GOLDBECK is sinds 2017 gevestigd in Arnhem. Het regionale team in Arnhem biedt alle diensten integraal aan: van ontwerp tot en met de realisatie. Volgens ons principe “building excellence” realiseren wij uw gebouw economisch, snel en duurzaam, geheel naar uw wens.

Achter innovatieve technologieën en ideeën zitten altijd mensen. Mensen zoals wij. Al meer dan 50 jaar veranderen wij de bouwbranche. Ons recept voor succes is onze passie voor bouwen met systeem. Maar onze visie gaat nog verder. Wij zien gebouwen als producten die wij voor onze klanten integraal realiseren: van ontwerp tot en met de realisatie. Altijd gericht op de toekomst.

ONZE STERKE PUNTEN:
GESYSTEMATISEERDE PROCESSEN GEDURENDE DE GEHELE LEVENSCYCLUS. VOOR ONROEREND GOED EN DOOR REGIONALE PARTNERS DIRECT OP LOCATIE. SLAGVAARDIG, VERANTWOORDELIJK, MENSELIJK.
Video

Gerelateerde artikelen

 • GOLDBECK: Een gouden partner voor turn-key-projecten!

  Arnhem

  In de Benelux is GOLDBECK Nederland een gewaardeerde partner voor de realisatie van turn-key-projecten. Denk hierbij aan de bouw van distributiecentra, productielocaties, kantoorgebouwen of bovengrondse parkeervoorzieningen. “Voor elk toepassingsgebied en eindgebruik hebben wij een uniek eigen bouwsysteem. “Wij hebben voor de bouw van parkeergarages een eigen GOLDBECK systeem ontwikkeld. Daarmee hebben wij de afgelopen 20 jaar al meer dan 1.000 parkeergarages gebouwd door heel Europa”, stelt commercieel manager Walter Vonk.
  Bekijk artikel
 • Parkeren bij Universiteit Leiden in een groene oase

  Leiden

  Auto’s, natuur en milieu, het is vaak een controversiële combinatie. De nieuwe parkeergarage die GOLDBECK Nederland B.V. op het Bio Science Park bij Universiteit Leiden realiseert, bewijst het tegendeel. “De focus ligt op reductie van grondstoffen, gecombineerd met duurzame gebouwelementen. Een schoolvoorbeeld van een superefficiënt gebouwprincipe in combinatie met hoogwaardige architectuur en duurzaamheid.” vertelt commercieel manager Jeroen Tilleman.
  Bekijk artikel