GS Staalwerken

Toonaangevend in staal

Tel. 0492505500
Www https://www.gsstaalwerken-groep.nl/

De staalbouw bedrijven van GS Staalwerken Groep zijn al jaren een betrouwbare partner voor veel gerenommeerde projectontwikkelaars, bouwbedrijven en aannemers. In heel Europa worden toonaangevende staalbouwprojecten gerealiseerd, gericht op verschillende markten: utiliteitsbouw, stalen trappen, infra en energy.

Vakmanschap, kwaliteit, gedrevenheid, trots, loyaliteit, pragmatisme en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. Onze kracht ligt in de uitzonderlijke samenwerking tussen een aantal grotere en kleinere staalbouwbedrijven binnen de Groep. Deze intensieve samenwerking en de enorme productiecapaciteit (ruim 70.000 m2 productievloer) garandeert zeer scherpe levertijden. Elk staalconstructie bedrijf kent zijn eigen specialisme binnen de staalbouw waardoor een uitstekende kwaliteit en vakmanschap gewaarborgd zijn.

GS Staalwerken Bladel realiseert al jaren, vele soorten staalconstructies voor de industrie- utiliteitsbouw. Binnen deze markt heeft ze dan ook een ijzersterke reputatie opgebouwd. Hoe complex de opdracht ook is; GS Staalwerken Bladel realiseert de staalconstructie die past bij de functie en de vormgeving van uw bouwwerk.

Ook de productielocatie GS Staalwerken Helmond is al jaren een toonaangevende producent van spraakmakende en gedurfde staalconstructies zoals bijvoorbeeld de Piazza in Eindhoven. De staalconstructie van de Piazza dient hier als visuele blikvanger. Met een productieoppervlakte van maar liefst 23.000 m2 zijn zij al jaren een betrouwbare leverancier voor de gebruikelijke staalbouwconstructies zoals fabriekshallen en distributiecentra.

Het Eye-theater in Amsterdam is gerealiseerd door Moeskops Staalbouw. Al sinds 1950 specialist in de realisatie van technisch complexe staalbouw projecten. Met 9 nominaties en 2 nationale staalprijzen, mag dit bedrijf eveneens een topper genoemd worden binnen de staalwereld en de GS Staalwerken Groep.

GS Staalwerken Rheden is de allrounder binnen de productieorganisatie. In de 250 meter lange constructiehal worden grote hoeveelheden basismateriaal geproduceerd voor opdrachtgevers in zowel de utiliteitsbouw als infra- en energy markt. Door de uitgekiende routing, de forse machinecapaciteiten en moderne lasprocessen is de productie zeer efficiënt.

Met een volledig uitgeruste werkplaats is ook GS Staalwerken Beringe een allrounder binnen de productieorganisatie. De enorme productiecapaciteit (verdeeld over een oppervlakte van 11.000 m2) zorgt ervoor dat de strakke deadlines van onze opdrachtgevers altijd worden gehaald.

Stalen trappen worden vervaardigd door GS Staalwerken Gerwen. Al sinds de jaren '60, bouwt deze trappenspecialist, betrouwbare en creatieve stalen trappen voor industriële toepassingen. Ook stijlvolle stalen interieurtrappen en noodtrappen voor binnen en buiten worden hier gefabriceerd, al dan niet in combinatie met hout en glas.GS Staalwerken Gerwen werkt voor bouwmaatschappijen, architectenbureaus en aannemers van overheids- en woningbouwprojecten maar ook vele particulieren hebben hun interieur verrijkt met een trap van GS Staalwerken Gerwen.