Adres
Dorpenbaan 8
5121 DG, Rijen
Nederland
Locatie
Beelden

Haagh Protection BV

Next level safety

Haagh Protection BV is sinds 1981 actief op het gebied van veilig werken en heeft een productprogramma opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten. De producten voldoen aan en zijn gecertificeerd volgens geldende normeringen en zijn toepasbaar in elke industriële en logistieke omgeving.

VARIOGATE® :
De VARIOGATE® is een sluis die zich over de goederen heen kantelt of er omheen beweegt en die dient ter bescherming van mensen die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden. Doordat de VARIOGATE® een barrière vormt tussen enerzijds de medewerkers op de etage en anderzijds de lading van de heftruck of hefmechaniek beneden, wordt letsel aan personen voorkomen. Tevens kunnen door de VARIOGATE® geen goederen meer naar beneden vallen en zo letsel veroorzaken bij passanten, of schade toebrengen aan goederen op de begane grond. Voortaan zijn opsteekopeningen en pallet opzetplaatsen op entresols of mezzanine etages voortaan optimaal beschermd. Een VARIOGATE® van Haagh Protection zorgt ervoor dat een opsteekpunt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat. Voor onze VARIOGATE® toestellen zijn TUV Typekeuringen beschikbaar.

VIGIL ANTSLIP:
Haagh Protection biedt verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Vigil Antislip voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en heeft zich in vele omstandigheden reeds bewezen. Zo wordt Vigil antislip geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie maar gaat dit materiaal in de praktijk veel en veel langer mee. Wat de VIGIL antislip elementen uniek maakt, is de combinatie van eenvoudig reinigen, de uitstekende chemische bestendigheid en de hoge mechanische belastbaarheid. Haagh Protection levert VIGIL-antislip in drie gradaties waarvan de karakteristieken zijn toegespitst op de mate van vervuiling en specifieke omstandigheden.

Vigil antislip elementen zijn toepasbaar in de meest veeleisende omgevingen zoals zware industrie, logistiek en offshore en bestand tegen de meest extreme omstandigheden.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Hunkemöller opent distributiecentrum in logistieke hotspot Almere

  Almere

  Op het bedrijvenpark Stichtsekant in Almere heeft lingerieketen Hunkemöller een nieuw distributiecentrum van maar liefst 36.000 m² geopend. Almere is de zesde logistieke hotspot van Nederland en trekt veel grote en ambitieuze bedrijven aan, zoals Lidl en DHL.
  Bekijk artikel
 • Op weg naar het BREEAM Excellent predicaat

  Hoensbroek

  Het distributiecentrum De Koumen in Hoensbroek zal eind juli dit jaar worden opgeleverd. Willems Bouwbedrijf B.V. uit Venlo is als hoofdaannemer bij het project betrokken. Projectbegeleider Jan Ramakers vertelt namens het bedrijf meer over dit BREEAM Excellent project. Het nieuwe distributiecentrum verrijst op een bestaand bedrijventerrein in Hoensbroek. “Op de bouwlocatie stond voorheen een machinefabriek, die voorafgaand aan onze werkzaamheden is gesloopt. De opdrachtgever heeft de grond laten saneren, waarna wij in juli 2022 van start konden gaan.”
  Bekijk artikel
 • Grootste aantoonbaar circulaire distributiecentrum

  Almelo

  Een groot fulfilment center dat niet alleen de toon zet op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar ook nog eens fraai oogt. Met die missie begonnen de logistieke dienstverlener Bleckmann en VDR Bouwgroep begin 2022 in Almelo aan de bouw van het grootste, aantoonbaar circulaire distributiecentrum in Nederland. Begin maart is het bouwproject opgeleverd. Een imposante hal met ‘smoel’.
  Bekijk artikel
 • Amsterdam Logistic Cityhub is een ijzersterk concept

  Amsterdam

  Alles draait in de tegenwoordige tijd om duurzaamheid, stikstofreductie, energiebesparing en efficiëntie. Al deze kenmerken zijn van toepassing op Amsterdam Logistic Cityhub (ALC). Het vernieuwende concept brengt de opslag en distributie van goederen letterlijk dichterbij het economische hart van Nederland. Bij Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda, hoofdaannemer bij dit project, kijkt men met tevredenheid terug op de realisatie van de distributiehallen met kantoren in het hart van onze hoofdstad.
  Bekijk artikel