Hamer Installatietechniek

Wij zijn compleet in techniek

Tel. 0555777200
Www https://www.hamer.net/

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben ruim 450 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Wij doen alles vanuit een servicegerichte en daadkrachtige organisatie met aandacht voor klanten, voor veiligheid en zorg voor het milieu.

Eén partner
U hebt genoeg aan één partner voor techniek, we hebben alle expertises in eigen huis en kunnen deze multidisciplinair inzetten. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat is bevorderlijk voor de communicatie en de efficiency, zeker als het gaat om complexe projecten.

Veiligheid voorop
Hamer streeft veiligheid op het hoogste niveau na. We investeren veel in vakbekwame mensen, opleiding en training. We werken met eigen kwaliteitsmaterieel en hebben een eigen gereedschap onderhoudsafdeling. We werken volgens de hoogste normen en eisen en zijn VCA-VOL gecertificeerd.

Alles in eigen beheer
De middelen die we nodig hebben om het werk uit te voeren, hebben we in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en efficiënter werken. We maken veel gebruik van de prefab methode. We bereiden (delen) van installaties voor in onze prefab werkplaats die we vervolgens op locatie geassembleren.

Prefab fabriceren verkort de bouwtijd op de projectlocatie. Ook zorgt het voor een betere kwaliteitsbeheersing omdat er geproduceerd kan worden onder gecontroleerde omstandigheden. Op de bouwplaats wisselen de invloeden van de omstandigheden zoals weer en logistiek sterk. Prefab is kostenefficiënt en tijdens de installatie heeft u relatief weinig last van het bouwproces.

Naast de installatie, het onderhoud en de wettelijke inspecties doen we ook service. Wie anders kan dit beter dan de installateur die de installatie heeft ontworpen en geïnstalleerd? We onderhouden ook technische installaties die we niet zelf geïnstalleerd hebben en kunnen uw complete technische facilitair beheer verzorgen. Ons state-of-the-art automatiseringssysteem geeft transparant inzicht in de actuele status en exploitatiekosten van uw technische bedrijfsmiddelen.