Adres
Lage Veldweg 10
6741 JL, Lunteren
Nederland
Locatie
Beelden

Hardeman van Harten

Specialist in het leveren en monteren van stalen dak-en wandbeplating

Hardeman | van Harten levert en monteert stalen dak- en wandbeplating voor diverse uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een kleine loods of een groot distributiecentrum, wij zijn gespecialiseerd in beide. Complete projecten worden samen met aanverwante bedrijven voor u gerealiseerd. Naast diverse bedrijfshallen in de utiliteit & industrie zijn wij ook gespecialiseerd in dak- en gevelrenovaties. Schadeherstel en taxatie maken tevens onderdeel uit van onze diensten. Hardeman | van Harten is dankzij jaren ervaring een veel gevraagde partner voor bedrijven, instellingen en verzekeraars als het gaat om het inschatten van de waarde van een pand of het taxeren van schades aan (bedrijfs)panden. Verder kunnen wij als onafhankelijke adviseur de technische oplevering van uw pand begeleiden.

Hardeman | van Harten is opgericht in 1995 door de huidige directie Jan Hardeman en Peter van Harten. Wij zijn als klein bedrijf begonnen, hebben een gefundeerde ervaring opgedaan en de vakmanschap vergroot, en zijn zo uitgegroeid tot een stabiel bedrijf. Hardeman | van Harten hecht grote waarde aan duurzame relaties met de opdrachtgevers. Heldere en korte communicatielijnen, optimale kwaliteit en service en een scherpe prijs dragen hieraan bij.

Het team bestaat uit 55 enthousiaste en vakkundige medewerkers die elke dag klaarstaan om de binnengekomen orders te realiseren. Zoals u van een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig montagebedrijf kunt verwachten, voldoet Hardeman | van Harten aan alle kwaliteitseisen zoals de VCA certificatie en het Dumebo DWS Keurmerk. Alle personeelsleden worden intern opgeleid met behulp van externe bureau's, waaronder het Kenniscentrum Fundeon. Wij staan dus garant voor de kwaliteit van uw dak- en wandbeplating!

Hardeman | van Harten is gevestigd in het Veluwse plaatsje Lunteren. Vanuit deze centrale ligging worden in heel Nederland projecten gecoördineerd. Onze deskundige projectleiders staan voor een goede relatie met de klant en staan bekend om een eerlijke en betrouwbare communicatie. Als klant wilt u weten waar u aan toe bent! Samen met u realiseren wij uw wensen. De projectleider is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de bouw. Hij houdt nauwlettend toezicht op het verloop en grijpt zonodig tijdig in.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Grensverleggend ontwerp architect verbindt mensen en innovatie

  Ede

  Het was niet de eerste keer dat architect Paul Hoppe in samenwerking met HatchTech iets bijzonders ontwierp. Een aantal jaar geleden ontwikkelden ze samen al een volledig glazen broederij vlak over de grens in Duitsland. Een op het traditionele idee van kassenbouw gebaseerde innovatieve broederij waar transparantie en contact met de buitenwereld centraal staan. Na dit pilotproject werd Hoppe opnieuw gevraagd door HatchTech, nu om het multifunctionele hoofdkantoor van HatchTech in de Food Valley in Ede van a tot z te begeleiden.
  Bekijk artikel
 • Houtlab staat voor een duurzame circulaire bouweconomie’

  Nieuwkuijk

  JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament wil leggen voor een veranderende wereld. Woody Building Concepts, dat werkt met een innovatief houtbouwconcept, is een van die bedrijven. “De missie van JAJO is samen de cirkel sluiten”, vertelt commercieel manager Job Kuijpers. “Toen we de kans kregen om nieuwbouw te realiseren, besloten we deze dan ook in die geest vorm te geven, met allerlei innovaties op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. Practice what you preach, zo is onze overtuiging.” Houtlab, een duurzame, circulaire productie- en kantoorruimte, is het inspirerende resultaat.
  Bekijk artikel
 • Bouwen met impact

  Duiven

  Op Synergiepark InnoFase in Duiven werd een kavel van 6,7 hectare getransformeerd tot een immense productieruimte. InSus BV uit Duiven bouwde er een nieuwe fabriek die volgens een uniek procedé sandwichpanelen met een PU-isolatiekern (PIR en PUR) recyclet en hiervan nieuwe PU-isolatieplaten produceert.
  Bekijk artikel
 • Logistieke nieuwbouw met extra cachet

  Hoofddorp

  Een fijne binnenkomst voor hun klanten is een eis die SKY Logistics, expert in supplychain oplossingen, stelt aan hun nieuwe bedrijfspand met warehouse en kantoor in Hoofddorp. Extra aandacht is daarom besteed aan de esthetische waarde van het gebouw. De opvallende goudkleurige beplating van het overkragende kantoor en de ruime entree geven het pand extra cachet.
  Bekijk artikel
 • My Jewellery's milieuvriendelijke warehouse

  Den Bosch

  Van Schijndel Bouwgroep B.V. uit Geffen bouwt in opdracht van de Belgische investeringsmaatschappij Intervest Offices & Warehouses een duurzaam warehouse aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Dit zal dienstdoen als nieuwe thuisbasis voor My Jewellery, van oorsprong een sieradenmerk en uitgegroeid tot webleverancier van formaat.
  Bekijk artikel