Adres
Ottostraat 11
6716 BG, Ede
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0318 - 51 01 17
E-mail: info@hbebouw.nl
Website: www.hbebouw.nl
Locatie
Beelden

HBE Bouw

Wij doen wat we beloven

Wij doen wat we beloven. Onze klanten werken graag met ons omdat ze weten dat wij alles uitstekend regelen. Onze kernwaarden zijn diep geworteld in ons bedrijf en onze professionele medewerkers werken allemaal vanuit dezelfde visie.  En dat merkt u tijdens het hele traject, van advies tot aan de nazorg. Kortom, u wordt volledig ontzorgd.

Tijdens het traject heeft u slechts één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt is een projectleider die alles voor u regelt. Van A tot Z. Hij heeft kennis van zowel de voorbereiding als de bouw zelf. Hij geeft u advies, maar hij vraagt ook de vergunningen voor u aan. U praat dus altijd met iemand die uw project 100% kent. En wat u dan ook van ons vraagt, HBE Bouw regelt het.

Continu in de zevende versnelling, dat is waar HBE Bouw voor staat. Wij laten ons werk pas achter wanneer het helemaal af is. Onze specialisten werken snel én netjes. Het is dan ook niet voor niets dat wij tegen de crisis in zijn blijven groeien. Wij werken allemaal vanuit dezelfde visie en dat merkt u. Onze kernwaarden zijn snelheid, betrouwbaarheid en een goede prijs.

Kent u dat, bouwteams die stipt om vier uur hun gereedschap opgeruimd hebben om naar huis te gaan? HBE Bouw werkt anders. Wij gaan naar huis als ons werk voor die dag af is. Onze medewerkers werken continu in de zevende versnelling, zodat uw project snel en goed verloopt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles direct geregeld wordt. Tijdens het traject is één van onze projectleiders uw aanspreekpunt. Deze projectleider kent uw hele project van A tot Z en is verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering. Dit scheelt veel tijd én faalkosten. Snel en goed werk leveren, daar houden wij van.

Wij zijn betrouwbaar. Is dat een cliché woord? Misschien. Maar wij brengen het in de praktijk. Bij ons gaan mensen altijd voor. Onze gedisciplineerde professionals luisteren graag naar uw wensen en doen er alles aan om een mooi project af te leveren. En heeft u vragen of zijn er problemen? U heeft één aanspreekpunt die naar u luistert en problemen oplost. Hoe dan ook. HBE Bouw werkt alleen met eigen medewerkers en vaste partners. Omdat wij precies weten wat wij in huis hebben, kunnen wij kwaliteit én snelheid garanderen.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Uniek bedrijfsverzamelgebouw op centraal gelegen locatie

    Barneveld

    Aan de Verlengde Parallelweg op het levendige bedrijventerrein De Harselaar in Barneveld wordt in opdracht van Lammert Wilbrink Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Het nieuwbouwproject, dat de naam Veste Parallel draagt, heeft een zeer centrale ligging en is tevens gunstig gelegen ten opzichte van station Barneveld-Noord en de rijkswegen A1 en A30. Dit maakt het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw een ideale uitvalsbasis voor (startende) ondernemers. HBE Bouw uit Ede is als hoofdaannemer betrokken bij de realisatie van het project.
    Bekijk artikel