Adres
Touwslager 2
5253 RK, Nieuwkuijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: (088) 205 34 00
E-mail: info@hercuton.jajo.com
Website: www.hercuton.nl/
Locatie
Beelden

Hercuton

Totaalaanbieder in turn-key bedrijfshuisvesting

Bij Hercuton geloven we in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Bij elk project opnieuw het wiel uitvinden? Daar doen we niet aan. Wij beloven u te bouwen met voorsprong en om dat te realiseren, verleggen wij continu onze grenzen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van turn-key bedrijfshuisvesting in prefab beton. Onze kracht ligt enerzijds in ons unieke betonbouwconcept en anderzijds in het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Met onze “slim vanaf het begin” aanpak bieden wij u drie zekerheden: planningszekerheid, productzekerheid en vroegtijdige budgetzekerheid!

Hercuton neemt de verantwoording voor uw héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering én nazorg. Want ook na oplevering van uw prachtige pand blijven wij u ontzorgen. Ons motto is namelijk dat uw gebouw ook “ons” gebouw is. Na oplevering van uw nieuwbouw staat ServicebouwPlus voor uw klaar. Ontstaan als serviceafdeling van Hercuton en inmiddels gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers door het bieden van totaaloplossingen voor onderhoud, renovatie en verbouwingen. Met onze bedrijfspanden helpen wij u dus blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Elke centimeter telt in 4Floors

  Berkel en Rodenrijs

  Self-storage concepten zijn doorgaans niet de meest in het oog springende gebouwen, maar 4Floors in Berkel en Rodenrijs wil daarop een uitzondering zijn. Het bedrijfsverzamelgebouw, met 39 bedrijfsunits en 167 garageboxen, heeft een houten lamellengevel en twee groenwanden die het pand een luxe uitstraling geven. Een tweebaans hellingbaan geeft toegang tot de boxen op de drie verdiepingen.
  Bekijk artikel
 • Een duurzaam bedrijfsverzamelgebouw geheel van hout

  Utrecht

  HoutWerk II, een bijzonder bedrijfsverzamelgebouw op Campus Werkspoor ten noorden van het Utrechtse centrum, wordt op 1 april opgeleverd. De belangstelling voor units is groot, zeker na het succes van het ernaast gelegen HoutWerk I. Op dit moment is er zelfs nog maar één unit vrij in het bijzondere houten gebouw, dat een grote aantrekkingskracht heeft op met name innovatieve startups en (jonge) ondernemers. Een derde gebouw is al in voorbereiding, en er wordt ook al gekeken naar nieuwe locaties in de rest van Nederland om het concept verder uit te rollen.
  Bekijk artikel
 • We Enable Climbers groeit tot grote hoogte

  Breda

  We Enable Climbers is in de Benelux dé specialist in klimmateriaal voor professionals op hoogte, sportklimmers, alpinisten en outdoor bedrijven. De ambitieuze onderneming begon in 2006 in Breda maar vanwege de gestage groei volgde in 2015 een verhuizing naar Oosterhout. Inmiddels is We Enable Climbers wederom uit haar jasje gegroeid en gaan ze terug naar hun roots: er wordt momenteel druk gebouwd aan hun nieuwe, aanzienlijk grotere, thuisbasis in Breda.
  Bekijk artikel
 • Creatieve aannemer bouwt voor creatieve ondernemers

  Utrecht

  Woody Building Concepts is gespecialiseerd in de realisatie van flexibel in te delen kantoorgebouwen en andere utilitaire bouwwerken. Kenmerkend bij alle projecten is dat hout zowel in de constructie als afwerking de boventoon voert en dat alles draait om circulariteit en duurzaamheid. “Op deze vlakken willen wij ons samen met onze bouwpartners onderscheiden. Je ziet dat ook weer terug bij HoutWerk II, een multi-tenant kantoorgebouw dat we op Campus Werkspoor in Utrecht aan het bouwen zijn”, vertelt commercieel manager Job Kuijpers.
  Bekijk artikel
 • Groots distributiecentrum in zonnig Zeeland? Jazeker!

  Hulst

  Het is niet de meest voor de hand liggende locatie, maar toch blijkt Hulst een interessante vestigingsplaats voor distributiecentra. Hercuton B.V. en Over Engh Vastgoed B.V. realiseren op bedrijvenpark Hogeweg een warehouse van 118.000 m², een ontwikkeling die aansluit op de vraag van de markt. Park 34 Crossings is aantrekkelijk voor huurders uit Antwerpen en Gent en voor Nederlandse partijen die de Belgische markt bedienen.
  Bekijk artikel
 • Houtlab staat voor een duurzame circulaire bouweconomie’

  Nieuwkuijk

  JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament wil leggen voor een veranderende wereld. Woody Building Concepts, dat werkt met een innovatief houtbouwconcept, is een van die bedrijven. “De missie van JAJO is samen de cirkel sluiten”, vertelt commercieel manager Job Kuijpers. “Toen we de kans kregen om nieuwbouw te realiseren, besloten we deze dan ook in die geest vorm te geven, met allerlei innovaties op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. Practice what you preach, zo is onze overtuiging.” Houtlab, een duurzame, circulaire productie- en kantoorruimte, is het inspirerende resultaat.
  Bekijk artikel
 • Happy Hairservice groeit en bloeit verder op nieuwe locatie

  Berkel en Rodenrijs

  Het gaat goed met kappersgroothandel Happy Hairservice. Het bedrijf wil de komende jaren verder groeien, maar dat bleek niet mogelijk in het pand op de huidige locatie in Rotterdam. Op dit moment realiseert Hercuton voor hen dan ook een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Op 13 januari jl. werd de eerste paal geslagen, eind 2023 vindt de turn-key oplevering plaats.
  Bekijk artikel