Adres
Hudsondreef 40
3565 AV, Utrecht
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 030 - 890 48 28
Website: www.hoppenbrouwerstechniek.nl/
Locatie
Beelden

Hoppenbrouwers Techniek

De kracht zit in onze mensen

Hoppenbrouwers Techniek is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Begonnen in Udenhout als een eenmansbedrijf in 1918 telt ons bedrijf nu ruim 1300 medewerkers en zijn we Koninklijk onderscheiden. Als totaalinstallateur die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt bieden wij integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, inspectie, beheer & onderhoud en service – zijn we actief in een zeer brede markt.

De kracht zit in onze mensen
Onze missie is de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Medewerkers staan daarbij op nummer één, aangezien menselijk kapitaal leidt tot winst. En daarom is plezier op het werk net zo belangrijk als klanttevredenheid. Want tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Niet voor niets is onze slogan: De kracht zit in onze mensen!
Binnen Hoppenbrouwers werken we met zelfsturende teams. Elk team heeft een eigen specialisme in een bepaalde discipline en werkt zelfstandig van begin tot eind aan eigen opdrachten. Door het ondernemerschap in de gehele organisatie weten mensen hoe het gaat en nemen ze zelf initiatief. Dit draagt bij aan de groei van ons bedrijf.

De beste installateur van Nederland
We hebben de ambitie om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Daarnaast blijven we werken aan lokale aanwezigheid en oog houden voor regionale geworteldheid van medewerkers en klanten met de voordelen van een efficiënt georganiseerd bedrijf en zeer groot aanbod aan technische specialismen. Nummer 1 prioriteit blijft: medewerkers staan op nummer één en komen elke dag met plezier naar hun werk.

Video

Gerelateerde artikelen

 • We Enable Climbers groeit tot grote hoogte

  Breda

  We Enable Climbers is in de Benelux dé specialist in klimmateriaal voor professionals op hoogte, sportklimmers, alpinisten en outdoor bedrijven. De ambitieuze onderneming begon in 2006 in Breda maar vanwege de gestage groei volgde in 2015 een verhuizing naar Oosterhout. Inmiddels is We Enable Climbers wederom uit haar jasje gegroeid en gaan ze terug naar hun roots: er wordt momenteel druk gebouwd aan hun nieuwe, aanzienlijk grotere, thuisbasis in Breda.
  Bekijk artikel
 • Een bouwproject waarin je je vakmanschap kwijt kunt

  Waalwijk

  In Waalwijk wordt het nieuwe hoofdkantoor van Van Mossel Automotive Group gerealiseerd. Een in het oog springend gebouw van vijf verdiepingen met kantoren, een autowerkplaats, museum, horecagelegenheid en op het terrein buiten een portiershuis en een parkeerplaats voor 3.400 auto’s. De bouw wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel. “Of het nu de werkplaats of een kantoorruimte is, alles is afgewerkt als ware het een villa.”
  Bekijk artikel