Adres
Franklinstraat 3a
2691 HB, ‘s-Gravenzande
Nederland
Locatie
Beelden

Houtbouw Westland

Uw wens is onze zorg

Uw wens is onze zorg

U kunt terecht bij ons voor uw bouwprojecten. Bijvoorbeeld voor een dakkapel, een serre, een andere aanbouw, nieuwe badkamer of misschien een nieuw modern toilet?

Wij kunnen u van dienst zijn op basis van uw specifieke wensen en hebben oog voor detail tot in de kleine elementen. U kunt rekenen op houtbouw van hoge kwaliteit, uiteraard in combinatie met heldere communicatie en een scherpe prijs.

Wij houden de lijntjes kort en kopen scherp voor u in, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met houtbouw in en om regio Westland.

Kwaliteit

Bij Houtbouw Westland bent u altijd gegarandeerd van een top kwaliteit dienst levering en eind product. Wij maken namelijk altijd gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zoals hout waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig eindproduct.

  • Gespecialiseerd in grote bouwprojecten
  • Geen aanbouw of verbouw is ons te gek.
  • Dakkapel op maat van hoge kwaliteit

Houtbouw Westland is een bedrijf gespecialiseerd in de Houtbouw, Nieuwbouw, Verbouw, Aanbouw, Onderhoud & Renovatie. Dit doen wij met name in regio Zuid Holland. Al ons werk is gebaseerd op maatwerk, om u als klant een totaal oplossing te kunnen bieden wat perfect binnen uw wensen.

Gerelateerde artikelen

  • Horecapaviljoen volledig opgetrokken uit hout

    Geervliet

    Wie begin maart op de bouwplaats in Voorne-Putten kwam kon het al zien; het nieuwe paviljoen dat volledig uit hout is opgetrokken. Een imposant houtskelet markeerde de 650 m² waar het horecapaviljoen van Mr. Simons straks komt. “Wij bouwen een heel bijzonder gebouw op deze plek in het Bernissegebied”, zegt Joep van der Hout, hoofdaannemer van Houtbouw Westland uit ‘s-Gravenzande. “In principe wordt alles van hout gemaakt. Zo past het paviljoen straks prachtig in het natuurgebied.”
    Bekijk artikel