Intercombi kozijnmanagement

De kozijnspecialist in uw team!!

Tel. 0315346264
Www https://www.kozijnmanagement.nl/

Intercombi Kozijnmanagement is adviseur en leverancier van vele soorten aluminium en kunststof kozijnen. Wij zijn uniek, werken met korte lijnen en zijn merkonafhankelijk. Advies is op basis van een voor u passende oplossing en niet op basis van provisie. Wij weten alles van kozijnen en u weet alles van bouwen. En dat willen we graag samenvoegen! Intercombi Kozijnmanagement spreekt uw taal en begrijpt waar het om gaat binnen de bouwsector. Kent het klappen van de zweep en gaat voor perfectie en resultaat. Dat is onze uitdaging, elke dag!

Kozijnen zijn kozijnen. Was de wereld maar zo eenvoudig. Intercombi Kozijnmanagement is adviseur en leverancier van vele soorten kunststof en aluminium kozijnen. Kozijnmanagement is veel meer dan alleen maar kozijnen leveren. Kozijnmanagement is een totaalconcept dat primair ten doel heeft om u gemak te geven en het beste kozijn te leveren binnen het afgesproken bestek. Dan kunt u zich met andere zaken bezighouden. Van offerte tot en met de oplevering is uw project (groot of klein) in handen van dezelfde manager binnen Intercombi Kozijnmanagement. Uw tevredenheid wordt bepaald door vele factoren die wij graag samen vooraf in kaart brengen. Noem het maar betrokkenheid om het beste te willen leveren.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaringen opgedaan met producenten van kozijnen. Wij kennen het klappen van de zweep en zijn door deze ervaring, onze vakkennis en enthousiasme in staat veel meer te bieden dan anderen. Speciaal door het merkonafhankelijke advies en uw vaste contactpersoon die alles in orde maakt. Bouwen is een complex traject, het is uw specialiteit. Kozijnen zijn een onderdeel dat op alle fronten probleemloos moet passen. En daar maken wij ons sterk voor, elke dag! Door onze betrokkenheid, enthousiasme en perfecte producten worden faalkosten flink gereduceerd! En dat is pure winst! Onze producenten komen uit heel Europa en zijn stuk voor stuk uniek en innovatief binnen hun segment. Wij doen zaken met Profel, Finstral, K-Vision, Veka, Gealan, Schüco, Alcoa en Reynaers. Door onze merkonafhankelijkheid kunnen wij u een optimale prijs/kwaliteit aanbieden en prachtproducten leveren. Exact toegesneden op uw wensenlijst en perfect passend binnen uw bouwplan. Voor u zijn wij het verlengstuk van uw expertise: wij weten alles van kozijnen en u weet alles van bouwen. En dat werkt uitstekend in deze win-win situatie.