Adres
Hanzeweg 16
2803 MC, Gouda
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 088 - 82 30 100
E-mail: info@jpvaneesteren.nl
Website: www.jpvaneesteren.nl
Locatie
Beelden

J.P. van Eesteren

Ontwikkelen, bouwen & verbouwen

We zijn het bedrijf achter veel van de meest iconische bouwwerken in Nederland. Maar wie bij ons langskomt, ziet geen groot bedrijf. Die ziet één hechte club. En dat werkt wel zo prettig. Voor onze mensen, onze partners én onze opdrachtgevers.

We gaan graag relaties aan voor de lange termijn. Met respect en openheid. Want eerlijk duurt het langst. We zeggen waar het op staat en zijn duidelijk in wat wel en niet kan. We zijn makkelijk benaderbaar en kunnen snel schakelen. Onze mensen maken JP. Ieder neemt zijn eigen vakmanschap, kennis en expertise mee. Wat we delen is de wil om onszelf continu te verbeteren. Om de beste te zijn in ons vak.

Binnen de utiliteitsbouw willen we voorop lopen op het gebied van duurzaamheid. Verduurzaming speelt een belangrijke rol in elk aspect van ons werk. Van ontwerp tot uitvoering. Van kantoor tot bouwplaats. We proberen ecosystemen en natuurlijke hulpbronnen te sparen, en minder te vervuilen. Elke stap die we zetten op weg naar een duurzamere bouw is er een.

De bouwplaats is onze werkplek. Daar doen we er alles aan om afvalstromen te beperken. We werken er hard aan om energieverbruik en uitstoot te verminderen. En we zetten bijvoorbeeld zonnepanelen en elektrisch transport in. Zo gaan we ervoor zorgen dat we in 2030 volledig CO₂-neutraal bouwen.

We bouwen steeds vaker modulair en demontabel. En we ijveren voor meer en beter gebruik van het materialenpaspoort. Zo bouwen we efficiënter, reduceren we afval, en kunnen we delen van gebouwen later opnieuw gebruiken. Daarnaast zetten we nu al in op het hergebruik van materialen, bijvoorbeeld door betonpuin te verwerken in een nieuw gebouw. Circulair ondernemen is een van de pijlers van TBI, het concern waarvan wij onderdeel uitmaken. We delen kennis en ervaringen met andere TBI-ondernemingen. En werken regelmatig samen om projecten duurzamer te maken.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Bouwpartners heffen het glas bij oplevering Heineken Hoek

    Amsterdam

    Midden op het Leidseplein in Amsterdam heeft het welbekende historische pand Heineken Hoek plaatsgemaakt voor een modern hotel met horecafaciliteiten. Het nieuwe pand telt zes bouwlagen en een kelder. De bouwhoogte van de nieuwbouw sluit aan op de bouwhoogtes van de aangrenzende panden.
    Bekijk artikel