Adres
James Wattlaan 21
5151 DP, Drunen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0416374925
E-mail: info@jmvandelft.nl
Website: jmvandelft.nl/
Locatie
Beelden

JM van Delft & Zn

Gevelbouwers sinds 1907

Wij zijn een toonaangevend familiebedrijf sinds 1907. Wij leveren ramen, deuren en gevels van aluminium, staal en RVS. In heel Nederland, en soms daarbuiten. We doen dat op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier; al meer dan 100 jaar. Met trots voeren wij dan ook ons predicaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier"​. We zijn in álles een partner: de relatie met de klant, met de leverancier en met onze medewerkers staat altijd centraal. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten tevreden zijn. JM van Delft & zn is hofleverancier; op de eerste plaats omdat wij meer dan 100 jaar bestaan, maar ook omdat wij al onze klanten als koningen of koninginnen behandelen.

Van Mossel Automotive werkt bij nieuw- en verbouw vaak met vaste leveranciers. Zo werd gevelbouwer. JM van Delft & zn. uit Drunen gevraagd de stalen kozijnen en de aluminium vliesgevel te leveren en monteren. “Wij richten ons op lange termijnrelaties met leveranciers en klanten”, vertelt Danny van Spaandonk, projectleider bij JM van Delft & zn. “Dan is het altijd een eer wanneer je wederom wordt gevraagd om je kennis en ervaring in te zetten bij een nieuw project. Voor dit project leveren wij naast de aluminium vliesgevel ook brandwerende stalen kozijnen. Daarvoor zijn kant-en-klare sparingen gemaakt in de muren. Ons montageteam kan de kozijnen hierdoor direct monteren, wat ons werk ook weer gemakkelijker maakt.”

Optimaal resultaat
De samenwerking met bouwbedrijf Kooi Appingedam en andere betrokkenen verloopt goed. Dat moet ook wel als je uit Drunen komt en in Groningen werkt. “Gezien de afstand is het belangrijk zaken secuur voor te bereiden en goed met elkaar te communiceren. Want je bent niet in een paar minuten op de bouwplaats. Met het hele team proberen wij hier constant mee bezig te zijn voor een zo optimaal mogelijk resultaat.”

Video

Gerelateerde artikelen

 • Een pand met karakter voor VT Group

  Rotterdam

  Aan de Waalhaven in Rotterdam verrijst het nieuwe hoofdkantoor van VT Group (Verenigde Tankrederij). Dit gebeurt pal naast het huidige kantoor, onder de bezielende leiding van hoofdaannemer Willy Naessens Nederland. Over de reden van de nieuwbouw was Niels Groenewold, eigenaar van VT Group, duidelijk ten tijde van het slaan van de eerste paal in mei 2023: “De nieuwe vestiging op de vertrouwde plek, midden in de Rotterdamse haven, staat symbool voor de wereldwijde groei van VT Group.”
  Bekijk artikel
 • Hoge duurzaamheidsambitie voor nieuw distributiecentrum Plus

  Deventer

  Het nieuwe distributiecentrum voor Plus dat Heerkens van Bavel bouw in opdracht van HBC (samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep) op het bedrijvenpark A1 West in Deventer aan het bouwen is, zorgt voor diverse uitdagingen.
  Bekijk artikel
 • Een bouwproject waarin je je vakmanschap kwijt kunt

  Waalwijk

  In Waalwijk wordt het nieuwe hoofdkantoor van Van Mossel Automotive Group gerealiseerd. Een in het oog springend gebouw van vijf verdiepingen met kantoren, een autowerkplaats, museum, horecagelegenheid en op het terrein buiten een portiershuis en een parkeerplaats voor 3.400 auto’s. De bouw wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel. “Of het nu de werkplaats of een kantoorruimte is, alles is afgewerkt als ware het een villa.”
  Bekijk artikel
 • Grootste aantoonbaar circulaire distributiecentrum

  Almelo

  Een groot fulfilment center dat niet alleen de toon zet op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar ook nog eens fraai oogt. Met die missie begonnen de logistieke dienstverlener Bleckmann en VDR Bouwgroep begin 2022 in Almelo aan de bouw van het grootste, aantoonbaar circulaire distributiecentrum in Nederland. Begin maart is het bouwproject opgeleverd. Een imposante hal met ‘smoel’.
  Bekijk artikel