Adres
Harlingerstraat 72
8701 WS, Bolsward
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0515-578200
E-mail: info@jorritsmabouw.nl
Website: www.jorritsmabouw.nl
Locatie
Beelden

Jorritsma Bouw

Samen bouwen aan werken waar we trots op zijn

Sinds 1880 de Bouw Meester

 

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn bouwbedrijf oprichtte in een grachtenpand in Bolsward. Hij was een man die zijn vak verstond, een man die ‘de bouw meester’ was. Met zijn vakmanschap legde hij de basis voor het huidige Jorritsma Bouw. Met 250 werknemers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar behoren wij tot grootste bouwers van Noord-Nederland. Ons hoofdkantoor staat nog steeds in Bolsward. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Groningen.

Onze projecten lopen uiteen van een kleine verbouwing voor de particulier tot complexe en uitdagende projecten voor de zakelijke markt. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud en beheer van projecten. Zowel van projecten die wij zelf gerealiseerd hebben als van bestaande complexen en woningen.

Bij al deze projecten zijn wij – net als destijds Johannes Jorritsma – de bouw meester en werken wij met elkaar aan een mooi eindresultaat. Sleutelwoorden zijn vertrouwen, openheid en transparante communicatie. Als de randvoorwaarden lastig zijn, doen we er een schepje bovenop om tóch tot een perfect eindresultaat te komen. Voor onze opdrachtgevers betekent dat een soepel verlopend bouwproces en oplevering van een kwaliteitsproduct dat voor 100% aan alle wensen voldoet.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw Lely Center in Heerenveen

    Heerenveen

    Lely is een wereldwijd opererende toeleverancier van innovatieve oplossingen voor de veehouderij. Met hun Astronaut melkrobot is het bedrijf marktleider op het gebied van automatisch melken in Noord-Nederland. In Heerenveen betrok Lely onlangs een nieuw bedrijfspand. Lely Center Heerenveen bevat kantoren en vergaderruimten, een werkplaats, een magazijn en een representatieve showroom. In bouwteam verband realiseerde Jorritsma Bouw BV uit Bolsward het project.
    Bekijk artikel