Jungheinrich

Magazijn automatisering, robotisering, warhouse, management

Tel. 0172446789
Www https://automatisering.jungheinrich.nl/

Jungheinrich Logistics Systems
Jungheinrich Logistics Systems is de divisie van Jungheinrich die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de verkoop en de realisatie van magazijninrichtingsprojecten. Jungheinrich behoort tot de grootste leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van de logistiek in magazijnen en distributiecentra; vanaf de plaatsing van magazijnstellingen tot en met magazijnsoftware, magazijn automatisering en robotisering. Wij bieden u niet alleen een breed spectrum aan magazijn- en transportsystemen, maar hebben bovenal alle expertise in huis. Zo analyseren we bestaande processen, leggen we potentialen bloot en ontwikkelen we geoptimaliseerde strategieën. Ook voor uw toekomstige eisen. En dat allemaal op basis van uw individuele behoeften.

Dankzij onze jarenlange kennis hebben wij de juiste oplossing voor elk automatiseringsvraagstuk. Samen brengen we uw warehouse op een hoger niveau en profiteert u van meer efficiëntie, productiviteit en een hoge betrouwbaarheid. Wij zien intralogistiek als het beste samenspel tussen mens, machine, software en oplossingen op maat. Van kleine bedrijven en het mkb tot internationale ondernemingen: elk warehouse profiteert van magazijn automatisering. Magazijn automatisering hoeft niet altijd de enige oplossing te zijn. Ook manuele of semi-automatische oplossingen bieden nieuwe mogelijkheden. Of u uw warehouse deels automatiseert of volledig; meer efficiëntie en een hogere productiviteit is het belangrijkst.

Jungheinrich helpt u tijdens elke fase van het project. Van analyse tot project planning en logistiek tot de implementatie van de oplossing. Meerdere factoren spelen een rol bij de ontwikkeling van de beste oplossing voor uw warehouse. Daarom streven wij naar een samenwerking die al in de beginfase wordt ontwikkeld. Uw contactpersoon binnen Jungheinrich coördineert het hele proces en dient als vraagbaak voor al uw vragen. Ook na implementatie staan wij voor u klaar met een groot servicenetwerk. In de digitale wereld beweegt alles steeds sneller. Elementen in een logistieke operatie die perfect op elkaar zijn afgestemd is de sleutel tot succes. Samen met u zoeken we naar de juiste verhoudingen van automatisering, afgestemd op uw bedrijfsvoering. Als logistieke partner helpen wij u tijdens elke fase van het project. Onze expertise in logistieke systemen hebben we overal ter wereld opgedaan. Van heftrucks en conveyors tot opslag- en uitslagsystemen. De ontwikkeling en productie van belangrijke intralogistieke componenten houden wij in eigen beheer. Daarmee blijft de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze oplossingen gewaarborgd, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kan behalen.