Adres
Westervoortsedijk 95a
6827 AW, Arnhem
Nederland
ContactgegevensTelefoon: (026) 443 02 43
E-mail: info@kuipergroep.nl
Website: www.kuipergroep.nl
Locatie
Beelden

Kuiper Groep

Gebouwd op aandacht

Wij zijn Kuiper Groep.
De partner die jou echt wil leren kennen.

We ontwikkelen, bouwen, verbeteren en verduurzamen woningen en gebouwen. Dit doen we als zelfstandig familiebedrijf, toegerust voor zowel omvangrijke, seriematige als kleinschalige projecten. Projecten die interesse en inzicht vragen in de opdrachtgever, haar processen, bewoners en gebruikers. Daarom opereren we als compacte, wendbare organisatie. Dichtbij de klant. Dat maakt samenwerken met ons makkelijker en leuker. Zo ervaar je de rode draad in ons denken en doen: Gebouwd op aandacht. Vandaag de dag al 120 jaar.

Over Kuiper

Kuiper Groep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Wij koppelen de kennis en het vakmanschap van onze mensen aan creativiteit. Hierdoor zijn wij in staat om projecten voorspelbaar en beheersbaar te laten verlopen, altijd met een slim idee. Wat de uitdaging of vraag ook is.

Gebouwd op aandacht

Succesvol ontwikkelen, bouwen en onderhouden zien wij als een samenspel van begrijpen, bedenken en bouwen. Wij geloven namelijk dat wanneer je de uitdaging en behoefte van de ander echt begrijpt, projecten gemakkelijker verlopen en je zo de beste kwaliteit kunt bieden. Dat is wat ons drijft. Hiervoor zetten wij graag al onze kennis en ervaring van ontwikkelen en bouwen voor in. Dit doen we in een open, deskundige en betrokken samenwerking met opdrachtgevers en partners. Met tevreden klanten en gebruikers als doel en resultaat.

 

Video

Gerelateerde artikelen