Lomans

Lomans als totaalinstallateur

Tel. 0102642000
Www https://www.lomans.nl/

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigbouw en intelligente technieken en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn. Wij zijn thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces, over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Dit doen wij in de verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw, woningbouw en retail.

Prettig & Professioneel; dat is waar we voor staan! Van installatieadvies tot en met het beheer & onderhoud. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, wat resulteert in maatwerk bij ieder project. Geen vraagstuk is immers hetzelfde. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid vormen daarbij de rode draad. Zo bouwen we aan morgen, voor u en de wereld om ons heen.

Lomans is een familiebedrijf en koestert waarden en normen. Belangrijk is dat wij elkaar aanspreken op positief gedrag en elkaar feedback geven. Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Daarbij houden wij in ons achterhoofd dat dit ook het beste resultaat voor de klant oplevert! Daar gaan wij voor!

Lomans houdt zich actief bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van energie-efficiënte en duurzame gebouwinstallaties. Duurzaamheid begint bij ons bij lange-termijnrelaties en algeheel vakmanschap, waardoor de installaties die wij opleveren en onderhouden optimaal en slim functioneren. Daarnaast zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren om onze installaties efficiënter, zuiniger en duurzamer te maken. Dit doen we binnen onze klantenteams en in samenwerking met adviserende en uitvoerende partners. Het opdoen en delen van nieuwe kennis speelt hierbij een centrale rol.