Adres
Mercatorstraat 9
7131 PW, Lichtenvoorde
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0544 – 356 000
E-mail: info@marku.nl
Website: marku.nl
Locatie
Beelden

Marku Bouw

We build your environment!

Marku Bouw is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed voor het bedrijfsleven en (semi-) overheid. Met een team van toegewijde professionals ontwikkelen, bouwen en onderhouden we dagelijks voor onze klanten. Dit doen wij aan de hand van onze kernwaarden, welke je terugziet in onze missie, visie en strategie.

Wij zijn van mening dat een investering in vastgoed moet bijdragen aan het succes van haar gebruikers. Zo zal de gebouwde omgeving een positieve injectie moeten geven aan de bedrijfseconomische waarde en de kwaliteit van het product of de dienst. De gebruikers moeten gemotiveerd worden en het gebouw moet een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van de gebruikers. In een continue veranderende maatschappij lukt dit enkel wanneer we de gebouwde omgeving gaan zien als dienst voor de gebruiker(s). Zo lopen wij niet weg voor onze verantwoordelijkheid en geloven in een building as a service (BAAS).

Dit sluit dan ook aan bij onze slogan “We build your environment”. Hiermee geeft Marku Bouw aan de kennispartner te zijn op het gebied van ontwerpen, realiseren en onderhouden van (utiliteits-)gebouwen.

Wij willen voor onze klanten de bedrijfseconomische waarde van het vastgoed vergroten. We zijn hierbij van mening dat vastgoed gebouwd of aangepast dient te worden op basis van de gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde. Dit zijn de kwaliteitswaarden die van belang zijn voor de gebruiker(s), opdrachtgever en haar omgeving om de bedrijfseconomische waarde te maximaliseren.

Om een juiste invulling te geven aan onze Missie en Visie maken wij gebruik van onze vijf kernwaarden Kennis, Innovatief, Samen, Betrokken & Veilig. Zo hebben wij meer dan 60 jaar kennis en ervaring in de utiliteitsbouw en willen dit delen met onze klanten en alle gespecialiseerde kennispartijen waarmee wij samenwerken. Omdat de wereld om ons heen continue verandert, blijven wij innoveren en onszelf ontwikkelen. Samen met al onze partners streven we naar maximale betrokkenheid bij gezamenlijke ambities. Dit alles in een prettige omgeving waarin eenieder zich veilig voelt.

Gerelateerde artikelen

  • Van nul tot twaalf opgroeien in de wijk

    Simmelink Eibergen

    Aan de hand van de kernwaarden gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde en samen met co-makers een bruisend ontwikkelingscentrum realiseren, dat was wat Marku Bouw voor ogen had bij aanvang van de bouw van Integraal Kindcentrum (IKC) Het Simmelink in Eibergen.
    Bekijk artikel