Adres
Chris Lebeauhof 16
3059 LN, Rotterdam-Nesselande
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 010-2004400
E-mail: info@middelwateringbouw.nl
Website: www.middelwateringbouw.nl
Locatie
Beelden

Middelwateringbouw

Bouwers met visie

Na een ruime ervaring opgedaan te hebben in diverse functies bij bouwbedrijven besloot Wim Kok in 1999 een eigen aannemingsbedrijf op te richten. De naam van het bedrijf werd afgeleid van een bekend woongebied in Capelle aan den IJssel; de wijk ‘Middelwatering’, van waaruit het bedrijf werkzaam was.

In de beginjaren richtte Middelwateringbouw zich met name op kleinschalige (particuliere) projecten. Dit breidde zich snel uit, de omvang van het bedrijf werd groter en de zakelijke markt ging ook tot de klantenkring behoren.

Middelwateringbouw maakt een gedegen en solide groei door en is inmiddels een middelgroot aannemingsbedrijf welke in de regio en ver daarbuiten werkzaam is. Het bedrijf richt zich met name op nieuw- en verbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast is Middelwateringbouw   van mening dat een oplevering niet het einde is van de samenwerking met de opdrachtgever en is Middelwateringbouw ook de juiste partner voor service en onderhoud.

Voor service en onderhoud heeft Middelwateringbouw een vaste klantenkring opgebouwd met gerenommeerde namen als KLM-Air France, Hitachi, Unilever en diverse scholenstichtingen.

In het voorjaar van 2018 heeft Middelwateringbouw een nieuw bedrijfspand betrokken van waaruit ze hun opdrachtgevers nóg beter van dienst kunnen zijn.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Fortune Coffee breidt uit voor toekomstige groei

    Zoetermeer

    Fortune Coffee, een koffieleverancier voor bedrijven, wil verder bouwen aan de toekomst. Het huidige hoofdkantoor in Zoetermeer, dat stamt uit 2010, is simpelweg te klein geworden dus is het is tijd om uit te breiden. Aannemingsbedrijf Middelwateringbouw startte in september 2023 met de bouw. Het pand wordt naar verwachting in september opgeleverd.
    Bekijk artikel