Moen & van Oosten Architecten

Ons werk, onze passie

Tel. 0104366688
Www https://www.moenvanoosten.nl/

Moen & van Oosten Architekten is een in Rotterdam gevestigd architectenbureau. Sterk in het kostenbewust integraal ontwerpen van utiliteitsbouw en woningbouw. En in het aansturen van de realisatie daarvan. Mooie, heldere architectuur én kostenbeheersing, dat is waar u bij ons op mag rekenen.

Moen & van Oosten Architekten wordt geleid door Henk Moen, architect, bouwkundige en BREEAM expert. Het werkterrein van ons bureau loopt uiteen van individuele woonhuizen tot complexe utiliteitsgebouwen met hoge eisen qua rendement, logistiek en duurzaamheid. We ontwerpen zowel nieuwbouw en renovatie als herontwikkelingen. Daarbij gebruiken wij alle gangbare tekentechnieken, waaronder BIM en Revit. Het bureau heeft een compacte kern van medewerkers. Als dat nodig is, vullen we ons team aan met deskundigen uit ons netwerk. Deze deskundigen werken al lang met ons samen en kennen onze werkwijze. U kunt daardoor bij elk project vertrouwen op een goed geoliede organisatie.

Moen & van Oosten Architekten staat voor hoogwaardige architectuur, ruimtelijk slimme concepten en een nauwkeurige beheersing van het ontwerp- en realisatieproces. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich particulieren, grote en kleinere bedrijven, overheid en projectontwikkelaars. Onze kracht is een goed inlevingsvermogen en een degelijke ervaring in het functioneel ontwerpen voor een groot aantal sectoren. In het projectenoverzicht vindt u een greep uit de ontworpen kantoren, logistieke gebouwen, productiebedrijven, woningen en andere projecten. In onze ontwerpvisie leest u over onze passie: het maken van mooie dingen.

De kunst van architectuur is het juiste evenwicht te vinden tussen alle randvoorwaarden. Een heldere logistiek geeft heldere plattegronden. Heldere plattegronden genereren als vanzelf evenwichtige gevels. Dit maakt dat onze ontwerpen opvallen door eenvoud en zeggingskracht. Prachtige eenvoud is financieel eerder haalbaar. Schoonheid wordt niet bereikt met dure materialen maar met wezenlijke aandacht voor de opgave en door zorgvuldige detaillering. Ruimtelijk evenwicht is plezierig voor mensen. Respect voor de omgeving en respect voor het milieu zijn voelbaar in het dagelijks gebruik van de door Moen & van Oosten Architekten ontworpen gebouwen. Gedegen risicomanagement is waarmee wij deze ambitie waarmaken. Een nauwkeurige beheersing van het ontwerp- en realisatieproces is nodig om het juiste evenwicht te vinden en alles bij elkaar te brengen. Door de speciale werkmethode van Moen & van Oosten Architekten voor kostenbeheersing kan een hoog ambitieniveau binnen het beschikbare budget worden gerealiseerd. Onze ontwerpen zijn tijdloos, niet gedateerd. Een goed ontwerp is representatief voor uw bedrijf. Uw klanten voelen zich welkom en zien ook aan het gebouw de zorgvuldigheid waarmee u uw bedrijf voert. De prettige werksfeer zorgt voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim bij uw werknemers. De heldere logistiek binnen uw bedrijf zorgt voor een grotere efficiency. Door de strategische lay-out van het gebouw is een ander gebruik in de toekomst gemakkelijk inpasbaar. Een goed ontworpen gebouw is als eerste verhuurd. Een goed ontwerp is waardecreatie.