Pelecon

Structural engineers

Tel. 0182231400
Www https://pelecon.nl/

Pelecon is een adviesbureau op het gebied van bouwtechnische constructies. Het bedrijf berekent, tekent, controleert en adviseert over draag- en stabiliteitsconstructies van architectonische ontwerpen, zoals distributiecentra, gebouwen, kantoren, winkelcentra, woningen en scholen.

Pelecon is dé technische kennispartner van architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in binnen- en buitenland. Centraal gelegen in het hartje van Gouda, bedienen wij onze klanten van A tot Z op het gebied van constructies van gebouwen: van ontwerp, naar berekening en van tekening tot aan de controle bij de uitvoering.

De haalbaarheid van een constructie wordt bepaald in het ontwerp en daar zijn wij bij Pelecon ijzersterk in. Wij onderscheiden ons door onze kennis, ervaring en creativiteit. Mogen wij met u samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen? Wij gaan graag met u om tafel zitten.

De uitvoering van een bouwproject doe je niet alleen, daarom is een goede samenwerking met alle betrokken partijen binnen een bouwproject essentieel. Door de jaren heen heeft Pelecon haar netwerk zorgvuldig opgebouwd en kunnen wij stellen dat onze partners stuk voor stuk deskundig zijn, en een rugzak vol ervaring met zich meeneemt. Ondanks de veranderingen blijft de toewijding, flexibiliteit en klantgerichtheid van de organisatie onveranderd. Pelecon is en blijft dé technische kennispartner van architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in binnen- en buitenland.