Polybouw aluminium

Polybouw aluminium meer dan aluminium kozijnen

Tel. 0548539560
Www https://www.polybouw.nl/

Polybouw Aluminium is meer dan een leverancier van aluminium producten van topkwaliteit. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers van ontwerp tot eindgebruik, met maatwerk voor elk uniek project. Dat doen we op een professionele manier. Met onze expertise, creativiteit en persoonlijke aandacht. Wij willen vanuit een partnership met onze opdrachtgevers maatwerk in aluminium bieden. Daarbij gaan we voor een optimale klant tevredenheid. Met snelle, efficiënte, duurzame en kostenbesparende oplossingen.

In tijden van financiële onzekerheid toont Polybouw Aluminium aan dat de onderneming financieel gezond is. Graydon onderzocht onze organisatie en concludeerde dat Polybouw Aluminium behoort tot een van de 'meest gezonde bedrijven'; een kwalificatie die slechts 5% van de onderzochte bedrijven toegewezen krijgt. Graydon onderzoekt omzetcijfers, jaarcijfers en betalingsgedrag. Het leverde ons niet alleen een award op, maar vooral het bewijs dat het voor opdrachtgevers en leveranciers verantwoord is om zaken te doen met Polybouw Aluminium.Gertjan Kaart, algemeen directeur bij Graydon: "Met deze award onderscheiden bedrijven zich ten opzichte van de concurrent. Het is het bewijs dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen en dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."

Wij verkopen niet graag 'nee' aan onze klanten. Daarom werken we met alle bekende merken aluminium profielsystemen. Zo blijven we flexibel bezig met de productie van uw ramen, deuren en gevels. Maar er is meer... Want we gaan uiteraard voor een optimaal eindresultaat. Daarom denken we actief mee met onze opdrachtgevers. Van ontwerp tot montage. Onze mensen zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen in de geveltechniek. Wij geven niet alleen advies, maar kijken graag verder. Zijn er nog kostenbesparingen of efficiency-voordelen te behalen? Bouwen doen we immers samen!

Polybouw Aluminium is een populaire werkgever. Met een personele bezetting van ruim 70 vaste en 20 flexibele medewerkers bieden wij niet alleen uiteenlopende functies, maar ook verschillende carrière mogelijkheden. Van calculator tot werkvoorbereider, van productiemedewerker tot montageploeg, er zijn volop mogelijkheden om je te specialiseren. We hebben ruimte voor stagiaires van verschillende opleidingen en bieden traineeships voor pas afgestudeerde MBO- en HBO'ers. Daarnaast verzorgen wij specifieke interne opleidingen.