Adres
IJsseldijk 31
7325 WZ, Apeldoorn
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 085-1122360
E-mail: info@preco.nl
Website: www.preco.nl/
Locatie
Beelden

Preco

Wij bouwen beton

Sander van den Bosch is in 2004 in Kootwijkerbroek zelfstandig begonnen met het produceren van prefab betonelementen. Op kleine schaal produceerde Sander zijn eigen betonelementen, met name voor de agrarische sector. Na enkele jaren werd de vraag zo groot, dat Cervix Beton genoodzaakt was om uit te breiden. Het bedrijf verhuisde in 2012 naar Ede. In deze moderne betonfabriek heeft Cervix Beton met het team mooie producten mogen produceren en leveren. Vanaf April 2019 is Preco gevestigd in een nieuwe betonfabriek op de Ecofactorij in Apeldoorn.

Vanaf april 2019 zijn we gevestigd in onze compleet nieuwe betonfabriek. Deze productielocatie is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. Samen met een sterk team aan personeel is Preco in staat om aan de grote vraag vanuit de markt te kunnen voldoen. Als totaalleverancier in de prefab beton spelen we op de behoeften van de klanten en de stijgende vraag naar efficiency op de bouw. Het ontzorgen van de klant staat daarom centraal! Preco is sterk in het produceren en leveren van diverse betonelementen; van een constructieve wand tot een kolom of vloer. Als laatste wordt het pakket compleet gemaakt, door het leveren van montage. Zo kan een project volledig uit handen worden gegeven. Neem gerust eens contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Preco speelt in op de behoeften van de klant en de stijgende vraag naar efficiency op de bouw. Het ontzorgen van de klant staat centraal! Bij Preco heeft u de mogelijkheid om een project van A tot Z te laten realiseren, inclusief montage. Kijk snel verder op deze website wat Preco u te bieden heeft. Preco onderscheidt zich graag van anderen en doet dit door de klanten een volledig pakket te kunnen aanbieden! Gemak en efficiency voor de klant staat voorop. Wanneer u een order inlegt, kunnen wij de engineering, productie, levering én montage verzorgen. Levering en montage worden uiteraard op het juiste tijdstip afgestemd. De engineering wordt volledig gedaan in 3D, waaruit heldere en duidelijke productietekeningen ontstaan. Tijdens de productie van de prefab betonelementen worden er zo fouten voorkomen. Bij de productie staat kwaliteit bovenaan. Vervolgens worden de elementen in overleg met de klant geleverd en kunnen wij de montage voor u verzorgen. Kijk snel verder op de website of neem eens contact op!

Video

Gerelateerde artikelen

 • We Enable Climbers groeit tot grote hoogte

  Breda

  We Enable Climbers is in de Benelux dé specialist in klimmateriaal voor professionals op hoogte, sportklimmers, alpinisten en outdoor bedrijven. De ambitieuze onderneming begon in 2006 in Breda maar vanwege de gestage groei volgde in 2015 een verhuizing naar Oosterhout. Inmiddels is We Enable Climbers wederom uit haar jasje gegroeid en gaan ze terug naar hun roots: er wordt momenteel druk gebouwd aan hun nieuwe, aanzienlijk grotere, thuisbasis in Breda.
  Bekijk artikel
 • Hoge duurzaamheidsambitie voor nieuw distributiecentrum Plus

  Deventer

  Het nieuwe distributiecentrum voor Plus dat Heerkens van Bavel bouw in opdracht van HBC (samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep) op het bedrijvenpark A1 West in Deventer aan het bouwen is, zorgt voor diverse uitdagingen.
  Bekijk artikel
 • Groots distributiecentrum in zonnig Zeeland? Jazeker!

  Hulst

  Het is niet de meest voor de hand liggende locatie, maar toch blijkt Hulst een interessante vestigingsplaats voor distributiecentra. Hercuton B.V. en Over Engh Vastgoed B.V. realiseren op bedrijvenpark Hogeweg een warehouse van 118.000 m², een ontwikkeling die aansluit op de vraag van de markt. Park 34 Crossings is aantrekkelijk voor huurders uit Antwerpen en Gent en voor Nederlandse partijen die de Belgische markt bedienen.
  Bekijk artikel
 • Grootste aantoonbaar circulaire distributiecentrum

  Almelo

  Een groot fulfilment center dat niet alleen de toon zet op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar ook nog eens fraai oogt. Met die missie begonnen de logistieke dienstverlener Bleckmann en VDR Bouwgroep begin 2022 in Almelo aan de bouw van het grootste, aantoonbaar circulaire distributiecentrum in Nederland. Begin maart is het bouwproject opgeleverd. Een imposante hal met ‘smoel’.
  Bekijk artikel
 • Amsterdam Logistic Cityhub is een ijzersterk concept

  Amsterdam

  Alles draait in de tegenwoordige tijd om duurzaamheid, stikstofreductie, energiebesparing en efficiëntie. Al deze kenmerken zijn van toepassing op Amsterdam Logistic Cityhub (ALC). Het vernieuwende concept brengt de opslag en distributie van goederen letterlijk dichterbij het economische hart van Nederland. Bij Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda, hoofdaannemer bij dit project, kijkt men met tevredenheid terug op de realisatie van de distributiehallen met kantoren in het hart van onze hoofdstad.
  Bekijk artikel